Töihin Kaskipuulle!

Rakennamme uutta myyntitiimiä eri puolelle Suomea, joten nyt on loistava mahdollisuus liittyä mukaan loistavaan joukkoomme! Haemme myyjiä mm. Kotkan, Kouvolan, Pääkaupunkiseudun, Lappeenrannan, Mikkelin, Varkauden, Kuopion, Hämeenlinnan, Seinäjoen, Lahden, Oulun ja Ylivieskan alueille, joten nyt on Kaskipuulla ovia runsaasti auki. Nyt on tilaisuus kuulua Suomen parhaaseen myyntiorganisaatioon, jossa sinua autetaan menestymään ja jossa mielipidettäsi arvostetaan ja kuunnellaan!

Haemme myös myyntisihteeriä, kirjanpitäjää, CNC-koneistajaa, kausityöntekijöitä ikkuna- ja ovilinjan kokoonpano- ja varustelutehtäviin sekä työntekijöitä ikkunoiden ja ovien valmistukseen.

Kaski-konserni on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Lisäksi konserniin kuuluvat eristealan kiertotalousyhtiöt Ekovilla ja Eko-Expert. Konsernilla on kuusi tehdasta Suomessa ja yksi Latviassa. Työllistämme noin 350 henkilöä ja liikevaihto vuodelta 2018 oli noin 72 miljoonaa euroa. 

Takaisin