Kaski ikkunaremontti päivässä

Kaski ikkunaremontti

Kaskipuu toteutti ikkuna- ja oviremontin Kihniöläisen Kaarinan omistamaan omakotitaloon. Talossa oli alkuperäiset 60-luvulta olevat ikkunat ja ovet, jotka uusittiin remontin yhteydessä. Ikkuna- ja oviremontti valmistui yhden päivän aikana. Talon asukkaat olivat suunnitelleet ikkunaremonttia kymmenisen vuotta. Kaskipuun tuotteiden eli ikkunoiden ja ovien kotimaisuus vaikutti ostopäätökseen ja myös yrityksen kotimaisuus lisäsi positiivista mielikuvaa. Asiakaskokemus oli hyvä, kaikki sujui suunnitellusti, toimitus tuli ajallaan ja myös asennus tapahtui sovitussa aikataulussa. “Voimme hyvin suositella Kasken ikkuna- ja oviremonttia myös tuttavillemme!”

Kuvassa ikkuna ennen ikkunaremonttia ja ikkunaremontin jälkeen.

Ikkunaremontti Kaskipuu

Takaisin