Palveluasenteella ja maankuululla Kaski-laadulla.

Jouhevaa palvelua jokaiselle asiakkaalle

Kaski tarjoaa asiakkailleen saumattoman palveluketjun ja -kokemuksen. Rehtiä palvelua ja laadukkaat tuotteet – olit hankkimassa yksittäistä ovea kotiisi, tilaamassa avaimet käteen ovi- ja ikkunaremonttia tai tilaamassa tavaraa rakennusliikkeen tarpeisiin.

Suomalaiseen makuun ja pohjoisen vaativiin oloihin suunniteltu laaja valikoima, joustava toiminta ja toimitusvarmuus takaavat jokaiselle onnistuneet ovi- ja ikkunakaupat.

Omakotitalot

Tilaa remontti tai asenna itse

Kaski on valintasi sujuvaan ja vaivattomaan ovi- ja ikkunaremonttiin. Laadukkaat tuotteet ja kokeneiden ammattilaistemme asennustyö – niistä on Kaski ovi- ja ikkunaremontti tehty. Lue lisää remonteista ja pyydä tarjous.

Jos etsit ovia ja ikkunoita uudisrakentamiseen tai tee-se-itse-remonttiin, sinua palvelee laaja jälleenmyyntiverkostomme.

Taloyhtiöt

Tyyliä ja energiatehokkuutta

Haluatteko remontissa säilyttää talonne ilmeen vai modernisoida sitä? Kaski-ovilla ja ikkunoilla se onnistuu – kaikissa väreissä ja haluamallanne tyylillä. Helppotoimiset Kaski-ovet ja -ikkunat merkitsevät lisää viihtyisyyttä ja mukavuutta, vähemmän energiankulutusta.

Kaski on luotettava suomalainen yritys, joka toimii neljän vuosikymmenen kokemuksella ja näkemyksellä. Tutustu valtakunnan vaivattomimpaan remonttiin.

Jälleenmyyjät

Parhaat kumppanit

Monet johtavat rauta- ja ovikaupat sekä muut rakennustarvikkeisiin erikoistuneet yritykset ovat jälleenmyyjiämme. He palvelevat asiakkaitaan myymälöissä läpi Suomen sekä verkkokaupoissa.

Jälleenmyyjille tarjoamme laadukkaat ja kuluttajien arvostamat tuotteet, jotka sopivat suomalaisiin koteihin. Jälleenmyyjiämme palvelee aina tuttu yhteyshenkilö.

Rakennusliikkeet

Lisäarvoa asiakkaalle

Ovistaan Kaski tunnetaan – ja nyt myös ikkunoista. Tarjoamme rakennusliikkeille uudisrakentamiseen ovat ja ikkunat kaikkeen kerros- ja pientalotuotantoon.

Hiomme palveluamme jatkuvasti jouhevammaksi. Laadulla, toimituksilla ja varustelulla tuomme lisäarvoa ammattirakentajille. Mahdolliset reklamaatiot hoidamme kuntoon muitta mutkitta.

Talotehtaat

Kaikki kohdallaan

Tuote kunnossa ja hinta kohdallaan – siinä reseptimme talotehdasasiakkaillemme. Kun kokonaisuuteen lisätään henkilökohtainen palvelu, asiakkaan tarpeiden mukainen varustelu ja täsmälliset toimitukset, eipä ihme että Kaski-tuotteet ovat valittavissa useimpiin hyvin varustettuihin talopakettitoimituksiin.