Sitä maankuulua Kaski-laatua

Mäntypuiset Mökkiovet Kaskelta

Tunnelmalliset ja kestävät mökkiovet ovat löytyneet Kasken mökkiovivalikoimasta jo pitkän aikaa. Kaski on valmistanut ovia jo vuodesta 1978. Pitkäaikainen kokemus yhdistettynä moderniin tekemiseen tekee Kaskesta yhden suosituimmista kotimaisista ovirakentajista, joka osaa valmistaa ovia suomalaisiin sääolosuhteisiin.

Kaski valmistaa mökkiovia tänä päivänä perinteitä kunnioittaen, mutta kuitenkin niin, että tekemisessä näkyy myös nykyajan osaaminen. Ovien valmistusprosessi on myös kehitetty vuosien saatossa niin, että se on mahdollisimman ympäristöystävällinen nykypäivänä.

Suomalaisten suosimat mökkiovet valmistetaan mäntypuusta, joka on kestävä ja monipuolinen materiaali ovien valmistukseen. Erilaista ilmettä mäntypuuhun saadaan helposti erilaisilla pintakäsittely menetelmillä, joista Kaski suosittelee kuultoväri- tai suojakäsittelymenetelmää. Kasken mökkiovista löydät kolme erilaista mallia ikkunaruudukolla tai ilman. Ikkuna on mahdollista tilata kirkkaalla tai sumuisella pinnalla sen mukaan, millaisen näkyvyyden ikkunaan haluaa.

Tutustu myös Kasken huvilan ovi -mallistoon täältä.