Ajanvaraajia

Paikka:

Oulu

Hakuaika:

12.7-15.8.2019

Kuvaus

Nyt etsimme Oulun keskustan toimistolle uusia ajanvaraajia!
Työ soveltuu loistavasti esimerkiksi välivuotta opiskeluistaan pitäville.

Työtehtäviin kuuluu aikojen varaaminen tehtaan edustajien kalenteriin.
Rakennus- tai saneerausalasta ei tarvitse etukäteen tietää mitään, koska koulutamme kaikki työntekijät itse tehtävään.

Työssä pärjää hyvällä asenteella, maalaisjärjellä ja sopivalla ahneudella. Pipoa ei toimistolla kiristellä vaan positiivisella asenteella pärjää pitkälle.

Palkkausmalli on pohja + provisio + bonus ja ensimmäiselle työkuukaudelle meillä on uusille työntekijöille takuupalkka. Kovimmat nykyiset ajanvaaramme tienaavat jatkuvasti n. 20 € tuntipalkkaa.
.
Nyt kannattaa ehdottomasti hakea mukaan kovassa kasvussa olevaan vakavaraiseen yritykseen. Ikinä ei voi tietää mihin se johtaa tulevaisuudessa. Laita hakemus mahdollisimman nopeasti osoitteeseen olli.holopainen@kaski.fi.

Työt alkavat viimeistään ennen elokuun puolta väliä ja aloitamme haastattelut välittömästi.

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Tehtaamme sijaitsevat Ylikiimingissä, Viitasaarella sekä Latviassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli n.72 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu edelleen.

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.