Ajanvaraajia

Paikka:

Oulu

Hakuaika:

Avoin

Kuvaus

Etsimme Oulun keskustan uudistetulle ja laajennetulle toimistolle uusia ajanvaraajia tiimiimme! Aiempaa työkokemusta ei vaadita, vaan etsimme oikeanlaista persoonaa sekä asennetta.

Työtehtäviin kuuluu aikojen varaaminen tehtaanedustajien kalenteriin.
Rakennus- tai saneerausalasta sinun ei tarvitse etukäteen tietää mitään, sillä me koulutamme sekä perehdytämme kaikki työntekijät itse tehtävään. Esimies sekä tiimi ovat tukenasi päivittäin, myös ensimmäisen kuukautesi jälkeen.

Työssä pärjää hyvällä asenteella, maalaisjärjellä sekä ripauksella kunnianhimoa. Onnistumisia tulee haluta saavuttaa ja niistä saa riemuita! Pipoa ei toimistolla kiristellä, vaan positiivisella ja avoimella asenteella pärjää pitkälle.

Palkkausmalli rakentuu tuloksen tekemiseen: pohja + provisio + bonus ja ensimmäiselle työkuukaudelle meillä on uusille työntekijöille takuupalkka. Kovimmat nykyiset ajanvaaramme tienaavat yli 20 € tuntipalkkaa!

Hae nyt mukaan kovan kasvun, kehityksen ja vakavaraisuuden omaavan yrityksen matkaan. Ikinä ei voi tietää mihin se johtaa tulevaisuudessa, sillä organisaatiomme tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia myös tulevaisuuteen.

Vapaamuotoisen hakemuksen voi laittaa Ollille, olli.holopainen@kaski.fi ,+358406462014

Lisätietoja halutessasi voit kysyä niitä Ollilta arkisin 9-16 yllä olevien tietojen avulla!

Kaskipuu on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Lisäksi Kaski-konserniin kuuluvat eristealan kiertotalousyhtiöt Ekovilla ja Eko-expert. Konsernilla on kuusi tehdasta Suomessa ja yksi Latviassa.

Kaski-konsernin vuoden 2019 liikevaihto oli noin 80 milj. euroa, ja toiminta on kannattavaa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa.

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.