Ajanvaraajia

Paikka:

Oulu

Hakuaika:

Viimeinen hakupäivä 30.9.2020!

Kuvaus

Etsimme Oulun keskustan uudistetulle toimistolle kahta uutta ajanvaraajaa kasvavaan tiimiimme. Jos olet oikea tyyppi, pääset aloittamaan työt pikaisesti!

Työtehtäviin kuuluu aikojen varaaminen tehtaanedustajien kalenteriin.
Rakennus- tai saneerausalasta ei tarvitse etukäteen tietää mitään, koska koulutamme sekä perehdytämme kaikki työntekijät itse tehtävään. Esimies sekä tiimi ovat tukenasi päivittäin.

Työssä pärjää hyvällä asenteella, maalaisjärjellä ja sopivalla ahneudella. Pipoa ei toimistolla kiristellä, vaan positiivisella ja avoimella asenteella pärjää pitkälle.

Palkkausmalli rakentuu tuloksen tekemiseen: pohja + provisio + bonus ja ensimmäiselle työkuukaudelle meillä on uusille työntekijöille takuupalkka. Kovimmat nykyiset ajanvaaramme tienaavat jatkuvasti n. 20 € tuntipalkkaa!

Hae nyt mukaan kovassa kasvussa olevaan vakavaraiseen yritykseen. Ikinä ei voi tietää mihin se johtaa tulevaisuudessa, sillä organisaatiomme tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia myös tulevaisuuteen. Hakuaika voimassa 6.9. saakka!

Kerro meille itsestäsi hakemuksen muodossa ja lähetä se mahdollisimman pian osoitteeseen olli.holopainen@kaski.fi , sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja voi kysyä arkisin 9-16 Ollilta numerosta +358406462014

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Tehtaamme sijaitsevat Ylikiimingissä, Viitasaarella sekä Latviassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli n.72 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu edelleen.

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.