Aluepäällikkö – rautakaupat

Paikka:

Oulu

Hakuaika:

15.08.2021

Kuvaus

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2020 noin 57 milj. euroa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa. Olemme osa Kaski Partners -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli n. 86milj. euroa.

ALUEPÄÄLLIKKÖ rautakauppamyynti

Haemme ALUEPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan rautakauppamyynnin tiimiämme.

Asemapaikkanasi on Oulu, mutta vastaat Itä- sekä Pohjois-Suomen alueen rautakauppamyynnistä. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta ja omaa autoa. Aluepäällikön tehtäviin kuuluu KASKI-ikkunoiden ja ovien myynti, aktiivinen asiakassuhteiden hoitaminen, uusasiakashankinta sekä tarjouslaskenta.

Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja osana tiimiä. Olet luonteeltasi sosiaalinen ja oma-aloitteinen etkä pelkää haasteita. Nautit onnistumisen tunteista työssäsi!

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Emme etsi koulutustaustaltaan täydellisiä henkilöitä, vaan arvotamme asenteesi sekä halusi kuulua meihin korkeammalle. Tärkein resurssisi on aika, eli osaat hallita oman ajankäyttösi parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Tavoitteenasi on kestävien asiakassuhteiden luonti ja niiden kehittäminen sekä vuosittaisten myyntitavoitteiden saavuttaminen. Palkkauksemme tehtävässä koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä myyntiin sidotusta provisiosta.

Kaskipuulla tarjoamme sinulle

 • Haasteellisen, monipuolisen ja tavoitteellisen toimintaympäristön kasvuyrityksessä toimialansa huipulta
 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä työuralla kykyjesi mukaan
 • Kannustavan organisaation tuen ja hyvät henkilöstöedut
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Hakemukset sekä CVn palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 15.8.2021 mennessä Hannu Kämäräiselle osoitteeseen: hannu.kamarainen@kaski.fi

Käymme läpi sekä haastattelemme jo haun aikana, joten laitathan hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa:

Tomi Taipaleenmäki, Myyntipäällikkö p. 040 4856468

Hannu Kämäräinen, Myyntijohtaja p. 040 840 3941

Täytä hakemus

 • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.