Aluepäällikkö rautakauppamyynti

Paikka:

Oulu, Uusimaa/ Etelä-Suomi

Hakuaika:

29.1.2024 - 18.2.2024

Kuvaus

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2022 noin 74 milj. euroa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa. Kaskipuu on osa Kaski Partners -konsernia.

Haemme ALUEPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan rautakauppamyynnin tiimiämme.

Asemapaikkanasi on Oulu tai Vantaa, mutta vastaat Länsi-Suomen alueen rautakauppamyynnistä. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta ja omaa autoa. Aluepäällikön tehtäviin kuuluu KASKI-ikkunoiden ja ovien myynti, aktiivinen asiakassuhteiden hoitaminen, uusasiakashankinta sekä tarjouslaskenta.

Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja osana tiimiä. Olet luonteeltasi sosiaalinen ja oma-aloitteinen etkä pelkää haasteita. Nautit onnistumisen tunteista työssäsi!

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Emme etsi koulutustaustaltaan täydellisiä henkilöitä, vaan arvotamme asenteesi sekä halusi kuulua meihin korkeammalle. Tärkein resurssisi on aika, eli osaat hallita oman ajankäyttösi parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Tavoitteenasi on kestävien asiakassuhteiden luonti ja niiden kehittäminen sekä vuosittaisten myyntitavoitteiden saavuttaminen. Palkkauksemme tehtävässä koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä myyntiin sidotusta provisiosta. Odotamme sinulta ruotsin kielen kohtuullista hallintaa.

Kaskipuulla tarjoamme sinulle

 • Haasteellisen, monipuolisen ja tavoitteellisen toimintaympäristön kasvuyrityksessä toimialansa huipulta
 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä työuralla kykyjesi mukaan
 • Kannustavan organisaation tuen ja henkilöstöedut
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Hakemukset sekä CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 18.2.2024 mennessä Tiila Kallungille tiila.kallunki@kaski.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae siis mukaan nyt!

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa:

Tomi Taipaleenmäki, Myyntipäällikkö p. 040 4856 468

Tiila Kallunki, Asiakkuusjohtaja p. 040 5823 357

Täytä hakemus

 • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.