Asennusryhmä taloyhtiöiden ikkuna- ja oviasennukseen

Paikka:

Imatra, Lappeenranta, Kokkola, Hamina

Hakuaika:

5.8-31.8.2020

Kuvaus

IKKUNA- & OVIASENNUKSEEN ASENNUSRYHMÄÄ IMATRA-LAPPEENRANTA – SEKÄ KOTKA-HAMINA ALUEILLE

Asemapaikkana voi olla Lappeenranta, Imatra, Hamina tai Kotka.

Etsimme yrittäjäpohjaista, usean vuoden ikkunoiden- ja ovien asennustyön työkokemusta omaavaa asennusryhmää suurkohteiden asennukseen. Kasvumme on kovaa ja meillä työjono odottaa jo tekijöitään!

Työ sisältää eri kokoisia suurkohdeasennuksia. Etsimämme ryhmä on taitava käsistään, ikkuna- ja ovimaailma on ennestään tuttua ja tulette hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa. Omaksutte käytössä olevat ohjelmistot ja haluatte oppia niiden käytön. Olette ryhmä, joka on tottunut toimimaan hankalissakin tilanteissa ja pystytte toimimaan päivittäin ammattitaitoisesti asiakasta arvostaen ja kuunnellen.

Me odotamme teiltä aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä sekä rehellistä palvelualttiutta. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Jos te saatte huippuluokan asennusryhmän, mitä te tarjoatte meille?

 • Ison organisaation tuen
 • Kannustavan ja kilpailukykyisen yhteistyömallin
 • Kotimaiset tuotteet
 • Loistavan yhteishengen sidosryhmien kesken
 • Varman työkuorman alueellenne

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien ryhmien löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa:

Jukka Ylä-Outinen, projektipäällikkö, puh. 0400 153 029

jukka.yla-outinen@kaski.fi

Kaskipuu Oy on 40-vuotias suomalainen perheyritys. Lisäksi Kaskipuu omistaa enemmistön Ekovilla Oy:stä. Kaskipuu on tunnettu korkealaatuisten ikkunoiden sekä ulko- ja parvekeovien valmistuksesta. Vuonna 2019 Kaskipuu-konsernin liikevaihto oli n. 82 M€.

 

Täytä hakemus

 • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Accepted file types: doc, docx, pdf.
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Accepted file types: doc, docx, pdf.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.