Asennusryhmä taloyhtiöiden ikkuna- ja oviasennukseen

Paikka:

Oulu, Kuopio, Lappeenranta

Hakuaika:

Avoin

Kuvaus

IKKUNA- & OVIASENNUKSEEN ASENNUSRYHMIÄ TALOYHTIÖSANEERAUKSIEN PARIIN!

 • LAPPEENRANTA / IMATRA
 • OULU
 • KUOPIO

Etsimme yrittäjäpohjaista, usean vuoden ikkunoiden- ja ovien asennustyön työkokemusta omaavaa asennusryhmää suurkohteiden asennukseen. Kasvumme on kovaa ja meillä työjono odottaa jo tekijöitään!

Työ sisältää eri kokoisia suurkohdeasennuksia. Etsimämme ryhmä on taitava käsistään, ikkuna- ja ovimaailma on ennestään tuttua ja tulette hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa. Omaksutte käytössä olevat ohjelmistot ja haluatte oppia niiden käytön. Olette ryhmä, joka on tottunut toimimaan hankalissakin tilanteissa ja pystytte toimimaan päivittäin ammattitaitoisesti asiakasta arvostaen ja kuunnellen.

Me odotamme teiltä aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä sekä rehellistä palvelualttiutta. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Me tarjoamme sinulle:

 • Ison organisaation tuen
 • Kannustavan ja kilpailukykyisen yhteistyömallin
 • Kotimaiset tuotteet
 • Loistavan yhteishengen sidosryhmien kesken
 • Varman työkuorman alueellenne

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien ryhmien löydyttyä.

Kuopio / Oulu – Lisätietoja tehtävään liittyen antaa sekä CVt ja hakemukset vastaanottaa:

Pasi Liias, puh. +358406740411

pasi.liias@kaski.fi

Lappeenranta –  Lisätietoja tehtävään liittyen antaa sekä CVt ja hakemukset vastaanottaa:

Paavo Parikka, puh. +358407793589

paavo.parikka@kaski.fi

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2019 noin 52 milj. euroa. Olemme osa Kaski Partners-konsernia, vuoden 2019 liikevaihto oli noin 80 milj. euroa ja toiminta on kannattavaa. Konserniin kuuluvat myös eristealan kiertotalousyhtiöt Ekovilla ja Eko-expert. Konsernilla on kuusi tehdasta Suomessa ja yksi Latviassa.

Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa.

 

Täytä hakemus

 • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Accepted file types: doc, docx, pdf.
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Accepted file types: doc, docx, pdf.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.