Asentaja taloyhtiösaneerauksien asennusryhmään Kanta-Hämeeseen

Paikka:

Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hakuaika:

Paikat täytetään sopivien tekijöiden löytyessä

Kuvaus

IKKUNA- & OVIASENNUKSEEN ASENTAJA TALOYHTIÖSANEERAUKSIEN PARIIN OLEMASSA OLEVAAN RYHMÄÄN!

  • Kanta-Häme / Hämeenlinna

Etsimme asentajaa pitkäaikaiselle asennusryhmällemme Kanta-Hämeen seudulle. Työllistyt asennusurakoitsijan kirjoille. Asennusryhmällä on ollut täysi kuorma viime vuodet ja tarvitsevat nyt ammattitaitoista osaajaa ryhmäänsä. Pääset työskentelemään kokeneiden ammattilaisten parissa taloyhtiösaneerauskohteissa.  Kasvumme on kovaa ja töitä meillä riittää ympäri vuoden!

Työ sisältää eri kokoisia suurkohdeasennuksia. Olet taitava käsistäsi, ikkuna- ja ovimaailma on mahdollisesti ennestään tuttua ja tulet hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa. Pystyt toimimaan päivittäin ammattitaitoisesti asiakasta arvostaen ja kuunnellen.

Me odotamme aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä sekä rehellistä palvelualttiutta. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien ryhmien löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa sekä hakemukset vastaanottaa:

Paavo Parikka 0407793589 , paavo.parikka@kaski.fi

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.