Automaatiolinjaston hoitaja höyläämöpuolelle

Paikka:

Viitasaari

Hakuaika:

jatkuva haku

Kuvaus

Haemme Viitasaaren tehtaallemme AUTOMAATIOLINJASTON HOITAJAA höyläämöpuolelle. Työssä pääset työskentelemään monipuolisten höyläkone- ja -linjastotyötehtävien parissa.

Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta höyläämöpuolella työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä sinut perehdytetään työtehtäviin. Tärkeintä on oikea asenne!

Arvostamme hakijoilta:

  • huolellista ja tarkkaa työnjälkeä
  • kiinnostusta tekniikkaa kohtaan
  • asennetta ja oma-aloitteista otetta työhön

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä ja töitä on tarjolla pidempiaikaisesti. Hommien hyvin hoituessa, sitoutuneella henkilöllä voi olla mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko etsimämme motivoitunut tekijä, joka janoaa uusia haasteita? Jätä hakemuksesi meille jo tänään, sillä palkkaamme heti kun sopiva henkilö löytyy!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

henrik.paananen@kaski.fi
marko.kumpulainen@kaski.fi

 

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2020 noin 60 milj. euroa. Yhtiö työllistää noin 350 henkilöä ja tehtaamme sijaitsevat Oulun Ylikiimingissä, Viitasaarella ja Latviassa. Ruotsin tytäryhtiömme on Kaski Dörrar Ab.

Olemme osa Kaski Partners -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli n. 87 milj. euroa. Konsernin yhtiöiden liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa.

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.