Avainasiakaspäällikkö

Paikka:

Oulu, Uusimaa/ Etelä-Suomi

Hakuaika:

Hakemukset 31.10. mennessä

Kuvaus

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2019 noin 52 milj. euroa. Olemme osa Kaski Partners-konsernia, vuoden 2019 liikevaihto oli noin 80 milj. euroa ja toiminta on kannattavaa. Konserniin kuuluvat myös eristealan kiertotalousyhtiöt Ekovilla ja Eko-expert. Konsernilla on kuusi tehdasta Suomessa ja yksi Latviassa.

Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa.

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

  • Helsinki
  • Oulu

Haemme avainasiakaspäälliköitä sekä Ouluun että Helsinkiin uudiskohteiden ikkuna- ja ovimyyntiin rakennusliikkeille.

Työsi sisältää urakkalaskentaa, -neuvotteluja sekä asiakaskohtaisten ratkaisujen ja palveluiden myyntityötä. Olemme merkittävä ikkuna- ja ovitoimittaja isoille, valtakunnallisille rakennusliikkeille. Asiakassuhteiden ylläpitäminen on sinulle luontaista. Pystyt myös luomaan uusia asiakassuhteita. Meille on tärkeää tyytyväiset asiakkaat ja varmistat sen hyvällä projektinhoidolla.

Taustasi ja kokemuksesi voi olla rakennusliikemyynnistä, työmaa-, projektinhoito- tai kustannuslaskentapuolelta. Arvostamme teknistä koulutusta sekä asennettasi. Tunnet rakentamisen prosessit ja sinulla on aktiivinen ote työhön sekä halu oppia uutta.

Tarjoamme sinulle antoisan ja palkitsevan työn menestyksekkäässä ja kannustavassa myyntiorganisaatiossa alan johtavan yrityksen palveluksessa.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa:

Myyntijohtaja Hannu Kämäräinen, hannu.kamarainen@kaski.fi , +358408403941

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen tulee lähettää Mikko Putkoselle mikko.putkonen@kaski.fi

Haku on voimassa 31.10.2020 asti, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae siis mukaan nyt!

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.