Kausityöntekijöitä kevät-, kesä- ja syyskaudelle Viitasaaren tehtaallemme

Paikka:

Viitasaari, Ylikiiminki

Hakuaika:

Mahdollisimman pian.

Kuvaus

Haemme uudistuneeseen organisaatioon työntekijöitä kevät-, kesä ja syyskaudelle ikkuna- ja ovilinjojen kokoonpanon, sekä osakomponenttien valmistuksen työtehtäviin. Työ sisältää tuoteosien valmistusta, koneistusta, pintakäsittelyä, viimeistelyä, varustelua, sekä kokoonpanolinjan työtehtäviä, kuten puitteiden asentamista ja lasitusta. Etsitään yhdessä sinulle parhaiten soveltuva tehtävä!

Me arvostamme hakijan hyvää asennetta tulokselliseen työntekoon sekä aitoa intoa oppia uutta! Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Mahdollisuus myös vakinaiseen ja pitkäaikaiseen työpaikkaan! Paikkoja täytämme jatkuvasti, joten haethan mukaan mahdollisimman pian.

Tutustu tästä erilaisiin työnkuviin Viitasaaren tehtaallamme!

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa ja hakemukset vastaanottaa:

Harri Hytönen,  Puh. +358 40 5467637

rekry.vts@kaski.fi

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2021 noin 65 milj. euroa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa. Olemme osa Kaski Partners -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli n. 70milj. euroa.

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.