Kokeneita ikkuna- ja oviasennusryhmiä

Paikka:

Pohjois-Savo, Turku-Tampere-Riihimäki

Hakuaika:

Viimeinen hakupäivä 15.12.2020!

Kuvaus

IKKUNA- & OVIASENNUKSEEN ASENNUSRYHMÄÄ POHJOIS-SAVOON SEKÄ TURKU-TAMPERE-HYVINKÄÄ ALUEELLE

Etsimme yrittäjäpohjaisia, useamman vuoden kokemuksen ikkunoiden- ja ovien asennuksesta omaavia asennusryhmiä pientalosaneerauksien pariin. Kasvumme on jatkunut kovana ja meillä työjono odottaa jo tekijöitään!

Haemme yhtä asennusryhmää Pohjois-Savon suunnalle sekä yhtä akselille Turku-Tampere-Hyvinkää. 

Etsimämme henkilö on taitava käsistään, ikkuna- ja ovimaailma on ennestään tuttua ja juttuun tuleminen erilaisten ihmisten kanssa ei ole ongelma. Omaksut käytössä olevat ohjelmistot ja haluat oppia niiden käytön. Olet tottunut toimimaan hankalissakin tilanteissa ja pystytte toimimaan päivittäin ammattitaitoisesti asiakasta arvostaen ja kuunnellen.

Me odotamme sinulta / teiltä aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä sekä rehellistä palvelualttiutta. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Jos te saatte huippuluokan asennusryhmän, mitä te tarjoatte meille?

 • Ison organisaation tuen
 • Kannustavan ja kilpailukykyisen yhteistyömallin
 • Kotimaiset tuotteet
 • Loistavan yhteishengen sidosryhmien kesken
 • Varman työkuorman alueellenne

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien ryhmien löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa:

Veijo Rappu, veijo.rappu@kaski.fi

Hakemukset osoitteeseen mikko.putkonen@kaski.fi , +358414397498

Kaskipuu Oy on 40-vuotias suomalainen perheyritys. Lisäksi Kaskipuu omistaa enemmistön Ekovilla Oy:stä. Kaskipuu on tunnettu korkealaatuisten ikkunoiden sekä ulko- ja parvekeovien valmistuksesta. Vuonna 2019 Kaskipuu-konsernin liikevaihto oli n. 82 M€.

 

Täytä hakemus

 • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Accepted file types: doc, docx, pdf.
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Accepted file types: doc, docx, pdf.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.