Kokenut ikkuna- ja oviasennusryhmä pientalosaneerauksiin

Paikka:

Mikkeli, Itä-Suomi, Länsi-Suomi

Hakuaika:

Mahdollisimman pian!

Kuvaus

IKKUNA- & OVIASENNUKSEEN ASENNUSRYHMIÄ pientalosaneerauksien pariin!

 • Itä-Suomi (Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala sekä Mikkeli)
 • Länsi-Suomi (esim. Turku, Salo)

Etsimme yrittäjäpohjaista, useamman vuoden kokemuksen ikkunoiden- ja ovien asennuksesta omaavaa asennusryhmää pientalosaneerauksien pariin. Kasvumme on jatkunut kovana ja meillä työjono odottaa jo tekijöitään! Mahdollisuus tehdä töitä myös osa-aikaisesti / kiireapulaisena meille urakoita.

Etsimämme henkilö / ryhmä on taitava käsistään, ikkuna- ja ovimaailma on ennestään tuttua ja juttuun tuleminen erilaisten ihmisten kanssa ei ole ongelma. Omaksut käytössä olevat ohjelmistot ja haluat oppia niiden käytön. Olet tottunut toimimaan hankalissakin tilanteissa ja pystytte toimimaan päivittäin ammattitaitoisesti asiakasta arvostaen ja kuunnellen. Valittavalla asennusryhmällä tulee olla oma kanttikone.

Me odotamme sinulta / teiltä aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä sekä rehellistä palvelualttiutta. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Mitä me tarjoamme asennusryhmillemme:

 • Ison organisaation tuen
 • Kannustavan ja kilpailukykyisen yhteistyömallin
 • Kotimaiset tuotteet
 • Loistavan yhteishengen sidosryhmien kesken
 • Varman työkuorman alueellenne

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien ryhmien löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa:

Jaakko Valkamo, jaakko.valkamo@kaski.fi , +358405576829

Hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen jaakko.valkamo@kaski.fi

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2021 noin 65 milj. euroa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa. Olemme osa Kaski Partners -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli n. 70milj. euroa.

Täytä hakemus

 • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.