Konsernikirjanpidon osaaja

Paikka:

Oulu

Hakuaika:

13.4-9.5.2021

Kuvaus

Konsernin toiminnan laajentuessa haemme nyt taloushallinnon tiimiimme kokenutta konsernikirjanpidon osaajaa.

Tehtäviisi kuuluvat Kaski Partners Oy:n kirjanpidon hoitaminen, Kaski Partners- ja Kaskipuu-konsernien kuukausittaisten konserniyhdistelyjen valmistelu sekä tulosraportointi. Vastaat myös konsernitilinpäätöksen laadinnasta ja veroilmoitusten tekemisestä. Käytämme päivittäin Netvisor- ja Accuna-järjestelmiä ja kokemus niiden osalta lasketaan eduksi.

Toivomme, että olet analyyttinen ja itsenäinen ammattilainen, joka hallitsee kokonaisuudet. Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista otetta työhön ja sitä, että olet joukkuepelaaja. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemus. Saat työt hoidettua hyvin kiireenkin keskellä ja ennen kaikkea asenteesi on kohdillaan.

Kaski Partnersilla pääset tekemään töitä mukavassa porukassa ja viihtyisissä tiloissa Oulun keskustan tuntumassa. Pääset monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin itsenäiseen rooliin. Mielenkiintoiset haasteet odottavat, joten laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.5.2021 osoitteeseen kaisa.suutari@kaski.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Kaisa Suutari (040 412 56 55).

Kaski Partners Oy on dynaamisen lähes 90 miljoonaa euroa vaihtavan kotimaisen konsernin emoyhtiö, jonka tytäryhtiöitä ovat kiertotalousliiketoimintaan keskittyvä EcoUp Oy sekä ikkunoita ja ovia valmistava Kaskipuu Oy. Kaski Partners-konsernin palveluksessa on kaikkiaan lähes 500 henkilöä ja toimipisteitä on ympäri Suomea. Kaskipuu-konserniin kuuluvat Kaskipuu Oy:n lisäksi Oulux Ovet ja Ikkunat Oy sekä ulkomaiset tytäryhtiöt Kaski Dörrar AB ja Kaski SIA, ja sen palveluksessa on 329 henkilöä. Kaskipuu-konsernin liikevaihto vuodelta 2020 oli 60 miljoonaa euroa.

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.