Koulutettava automaatiolinjaston käyttäjä

Paikka:

Viitasaari

Hakuaika:

31.10.2021

Kuvaus

Haemme Viitasaaren tehtaallemme koulutettavaa automaatiolinjaston käyttäjää

Kaskipuun Viitasaaren tehdas on nykyaikaisin ikkuna- ja ovitehdas Suomessa. Haemme nyt kiireellisesti automaatiolinjaston käyttäjää, joka on valmis oppimaan uusien asioiden salat! Aiempi työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työsuhde on vakituinen.

Jos olet niitä tyyppejä, jotka paneutuvat innolla tutkimaan, miten koneet toimivat ja opit käyttämään niitä nopeasti, niin tämä paikka on juuri sinulle tehty! Tarjoamme modernin, siistin tehdasympäristön, tiimin tuen ja pääset kehittymään ammatissasi koko ajan eteenpäin. Kaskipuulla on hyvä työporukka!

Tehtävä täytetään heti, kun sopiva tekijä löytyy, joten laitathan hakemusta pikaisesti. Haastattelemme jo hakuajan aikana. Palkka määräytyy työkokemuksen mukaan.

Hakemukset sekä CVt voit toimittaa osoitteeseen: rekry.vts@kaski.fi

Lisätietoja tehtävään liittyen voit kysyä Henkalta:

Henrik Paananen 0406484337

henrik.paananen@kaski.fi

Tutustu Kaskipuuhun työpaikkana tästä linkistä!

 

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2020 noin 60 milj. euroa. Yhtiö työllistää noin 350 henkilöä ja tehtaamme sijaitsevat Oulun Ylikiimingissä, Viitasaarella ja Latviassa. Ruotsin tytäryhtiömme on Kaski Dörrar Ab.

Olemme osa Kaski Partners -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli n. 87 milj. euroa. Konsernin yhtiöiden liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa.

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.