Koulutettava automaatiolinjaston käyttäjä

Paikka:

Viitasaari

Hakuaika:

2.5.2021

Kuvaus

Haemme Viitasaaren tehtaallemme koulutettavaa automaatiolinjaston käyttäjää

Kaskipuun Viitasaaren tehdas on nykyaikaisin ikkuna- ja ovitehdas Suomessa. Haemme nyt kiireellisesti automaatiolinjaston käyttäjää, joka on valmis oppimaan uusien asioiden salat!

Jos olet niitä tyyppejä, jotka paneutuvat innolla tutkimaan, miten koneet toimivat ja opit käyttämään niitä nopeasti, niin tämä paikka on juuri sinulle tehty!

Työ on vakituinen ja työllistyt vuokratyön kautta tähän toimeen. Olet porukassa alusta asti tasavertaisena tekijänä, niin palkallisesti kuin tiiminkin jäsenenä. Kaskipuulla vuokratyöntekijöillä on erittäin hyvät mahdollisuudet työllistyä myös vakituisiin työsuhteisiin.

Tarjoamme modernin, siistin tehdasympäristön, tiimin tuen ja pääset kehittymään ammatissasi koko ajan eteenpäin. Kaskipuulla on hyvä työporukka!

Tehtävä täytetään heti, kun sopiva tekijä löytyy, joten laitathan hakemusta pikaisesti. Haastattelemme jo hakuajan aikana.

Hakemukset sekä CVt voit toimittaa osoitteeseen: rekry.vts@kaski.fi

Lisätietoja tehtävään liittyen voit kysyä Henkalta:

Henrik Paananen 0406484337

henrik.paananen@kaski.fi

 

Tutustu Kaskipuuhun työpaikkana tästä linkistä!

 

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.