Kunnossapitoasentaja

Paikka:

Viitasaari

Hakuaika:

13.03.2022

Kuvaus

KUNNOSSAPITOASENTAJA

Haemme Viitasaarelle kunnossapitoasentajaa modernin tehtaamme tehdaslaitteiston pariin.

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta kunnossapidon työtehtävistä, motivaatiota oppia uutta ja positiivinen työotetta. Työssä menestyäkseen henkilön tulisi hallita sorvauksen sekä jyrsinnän salat ja eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta automaation parissa työskentelystä. Työssä vaaditaan ongelmanratkaisukykyä, avointa mieltä ja me-henkeä. Yleinen koneiden ja laitteiden mekaaninen tuntemus tukee työskentelyäsi.

Näiden teknisten vaatimusten lisäksi etsimämme henkilö kykenee työskentelemään itsenäisesti, mutta omaa myös hyvät vuorovaikutustaidot.  Perehdytämme henkilön tehtävään ja tehtaan laitteistoihin hyvin. Työ on 2-3 vuorotyötä.

Hakuaika päättyy 13.03.2022, mutta käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävään liittyen Kaskipuulta antaa:

Vesa-Heikki Kähärä

+358 504004649

vesa-heikki.kahara@kaski.fi

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2021 noin 65 milj. euroa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa. Olemme osa Kaski Partners -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli n. 70milj. euroa.

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.