Maalari / Pintakäsittelijä

Paikka:

Viitasaari

Hakuaika:

Mahdollisimman pian!

Kuvaus

MAALARI / PINTAKÄSITTELIJÄ

Haemme Viitasaarelle maalaria/pintakäsittelijää modernin tehtaamme pintakäsittelyn tiimiin.

Etsimme henkilöä, jolla on mahdollisesti aiempaa kokemusta pintakäsittelystä tai ruiskumaalauksesta, motivaatiota oppia uutta ja positiivinen työotetta. Työssä menestyäkseen henkilön tulisi kyetä itsenäiseen työskentelyyn. Hakemamme henkilö on vuorovaikutustaidot omaava sosiaalinen tiimipeluri, joka nauttii työnsä tuloksista. Perehdytämme henkilön tehtävään ja tehtaan laitteistoihin sekä tehtävään hyvin. Työ on 2-3 vuorotyötä.

Hakuaika päättyy 23.06.2022, mutta käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla ja täytämme tehtävän oikean henkilön löydyttyä!

Hakemukset vastaanottaa sekä lisätietoja tehtävään liittyen Kaskipuulta antaa:

Ilkka Hyyrönmäki

+358 401595011

ilkka.hyyronmaki@kaski.fi

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2021 noin 65 milj. euroa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa. Olemme osa Kaski Partners -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli n. 70milj. euroa.

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.