Myyntiedustajia

Paikka:

Hämeenlinna, Lahti, Seinäjoki, Vaasa, Kymenlaakso, Pohjanmaa, Etelä-Karjala, Pohjois-Savo, Jyväskylä

Hakuaika:

Avoin

Kuvaus

Myyntiedustajaa ovi- ja ikkunamyyntiin

 

Tässä se on.Tilaisuus kuulua Suomen parhaaseen suoramyyntiorganisaatioon, jossa sinua autetaan menestymään ja mielipidettäsi arvostetaan ja kuunnellaan!

Me myymme suomalaisiin koteihin maankuuluja Kaski-ovia ja -ikkunoita avaimet käteen -periaatteella. Meille on tärkeää täyttää asiakkaittemme toiveet ja saavuttaa laadukas lopputulos, jonka takana voimme rehdisti seisoa. Olemme suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet. Olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan turvallisen työpaikan ja näkymät tulevaisuuteen.

 

Sinun tehtäväsi myyntiedustajana on myydä Kaski-tuotteita ja -palveluja kuluttaja-asiakkaillemme omalla myyntialueellasi. Työhösi kuuluu aktiivinen asiakashankinta sekä itsenäisesti että yhdessä tiimisi kanssa. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

 

Tarjoamme sinulle

– Loistavat työkaverit ja tiimin

– Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen

– Olemme mukana tekemässä kanssasi tulosta myös perehdytyksen jälkeen

– Hyvän konseptin jossa asiakas ja työntekijät ovat keskiössä

– Ainutlaatuiset vuosikymmenien kokemuksella valmistetut Kaski-tuotteet

– Asiakashankinnan tuen

– Mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin

 

Kaskipuu Oy on 40-vuotias suomalainen perheyritys. Lisäksi Kaskipuu omistaa enemmistön Ekovilla Oy:stä. Kaskipuu on tunnettu korkealaatuisten ikkunoiden sekä ulko- ja parvekeovien valmistuksesta. Vuonna 2018 Kaskipuu-konsernin liikevaihto oli 72 M€.

Lisätietoja tehtävään liittyen voit tsekata osoitteesta:

https://kaski.fi/meille-toihin/

tai kysäistä Mikko Putkoselta
mikko.putkonen@kaski.fi
+358414397498

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.