MYYNTIKOORDINAATTORI

Paikka:

Oulu

Hakuaika:

3.-17.6.2024

Kuvaus

Haemme MYYNTIKOORDINAATTORIA OULUUN vahvistamaan tuotemyynnistä vastaavaa tiimiämme Rautakauppamyynnin sektorillamme.

Asemapaikkanasi on Oulu. Tehtäväsi on monipuolinen, sillä pääset tekemään tarjouslaskennan lisäksi asiakaspalvelun, myynnin ja asiakastuen tehtäviä rautakauppa -asiakkaiden parissa.  Koulutamme sekä perehdytämme tehtävään valitun henkilön, koulutustaustasi on tekninen / kaupallinen. Kykenet työskentelemään itsenäisesti, mutta olemaan myös osana tiimiä. Olet luonteeltasi sosiaalinen ja oma-aloitteinen etkä pelkää haasteita. Nautit onnistumisen tunteista työssäsi!

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Olet näppärä toimija MS Officen käytössä ja pystyt toimimaan ajoittain hektisessä ympäristössä. Arvostamme asennettasi sekä kykyä pitää langat käsissä ja asiakasyhteistyö sujuvana ja ripeänä ja asiakkaat tyytyväisenä, eli osaat hallita oman ajankäyttösi parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä / alan tuntemus on eduksesi.

Kaskipuulla tarjoamme sinulle

 • Haasteellisen, monipuolisen ja tavoitteellisen toimintaympäristön kasvuyrityksessä toimialansa huipulta
 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä työuralla kykyjesi mukaan
 • Kannustavan organisaation tuen ja henkilöstöedut
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Hakemukset sekä CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 17.6.2024 mennessä Tiila Kallungille osoitteeseen: tiila.kallunki@kaski.fi

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa:

Tiila Kallunki, Asiakkuusjohtaja p. 040 5823 357

Haku on voimassa 17.6.2024 asti, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae siis mukaan nyt!

Kaskipuu Oy liikevaihto vuodelta 2023 oli lähes 60 miljoonaa euroa. Kaskipuu on osa Kaski Partners konsernia ja Kaski Partners Oy on dynaamisen noin 90 miljoonaa euroa vaihtavan kotimaisen konsernin emoyhtiö, jonka tytäryhtiöitä ovat kiertotalousliiketoimintaan keskittyvä EcoUp Oyj sekä ikkunoita ja ovia valmistava Kaskipuu Oy. Kaski Partners-konsernin palveluksessa on kaikkiaan yli 500 henkilöä ja toimipisteitä on ympäri Suomea. Kaskipuu-konserniin puolestaan kuuluvat Kaskipuu Oy:n lisäksi Oulux Ovet ja Ikkunat Oy sekä ulkomaiset tytäryhtiöt Kaski Dörrar AB ja Kaski SIA, ja sen palveluksessa on 300 henkilöä.

 

Täytä hakemus

 • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.