Myyntikoordinaattori, rakennusliikemyynti

Paikka:

Oulu

Hakuaika:

27.06.2022

Kuvaus

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2020 noin 57 milj. euroa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa. Olemme osa Kaski Partners -konsernia.

MYYNTIKOORDINAATTORI Rakennusliikemyynti

 • Oulu

Haemme MYYNTIKOORDINAATTORIA vahvistamaan tuotemyynnistä vastaavaa tiimiämme Rakennusliikemyynnin sektorillamme.

Asemapaikkanasi on Oulu / Ylikiiminki. Tehtäväsi on monipuolinen, sillä pääset tekemään tarjouslaskennan lisäksi asiakaspalvelun, myynnin ja asiakastuen tehtäviä rakennusliike -asiakkaiden parissa.  Koulutamme sekä perehdytämme tehtävään valitun henkilön, koulutustaustasi on tekninen / kaupallinen. Kykenet työskentelemään itsenäisesti, mutta olemaan myös osana tiimiä. Olet luonteeltasi sosiaalinen ja oma-aloitteinen etkä pelkää haasteita. Nautit onnistumisen tunteista työssäsi!

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Olet näppärä toimija MS Officen käytössä ja pystyt toimimaan ajoittain hektisessä ympäristössä. Arvostamme asennettasi sekä kykyä pitää langat käsissä ja asiakasyhteistyö sujuvana ja ripeänä ja asiakkaat tyytyväisenä, eli osaat hallita oman ajankäyttösi parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä / alan tuntemus on eduksesi.

Kaskipuulla tarjoamme sinulle

 • Haasteellisen, monipuolisen ja tavoitteellisen toimintaympäristön kasvuyrityksessä toimialansa huipulta
 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä työuralla kykyjesi mukaan
 • Kannustavan organisaation tuen ja henkilöstöedut
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

 

Hakemukset sekä CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 27.6.2022 mennessä Hannu Kämäräiselle osoitteeseen: hannu.kamarainen@kaski.fi

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa:

Hannu Kämäräinen, Myyntijohtaja p. 040 840 3941

Haku on voimassa 27.6.2022 asti, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae siis mukaan nyt!

Täytä hakemus

 • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.