Projektipäällikkö taloyhtiösaneerauksiin

Paikka:

Usealle paikkakunnalle

Hakuaika:

13.11.- 30.11.2019

Kuvaus

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

 • HAMINA/KOTKA/KOUVOLA/LAPPEENRANTA
 • LAHTI
 • TAMPERE
 • UUSIMAA

Tässä se on. Tilaisuus kuulua Suomen parhaaseen myyntiorganisaatioon, jossa sinua autetaan menestymään ja mielipidettäsi arvostetaan sekä kuunnellaan!

Sinun tehtäväsi projektipäällikkönä on myydä Kaski -ikkunoita ja ovia asennettuna taloyhtiöille omalla myyntialueellasi. Työ sisältää projektimyynnin osa-alueet kokonaisuudessaan, jossa asiakkainasi ovat taloyhtiöiden päättäjät sekä tukenasi asiantunteva organisaatio. Työnkuva koostuu aktiivisesta asiakashankinnasta, tarvekartoituksista, ratkaisumyynnistä sekä yhteydenpidosta isännöitsijöihin ja taloyhtiöiden hallituksiin.

Me odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Jos te saatte huippuluokan projektipäällikön, mitä te tarjoatte minulle?

 • Kannustavan palkkausmallin, joka koostuu hyvän pohjapalkan lisäksi provisio-osuudesta sekä mahdollisesta vuosibonuksesta
 • Loistavat työkaverit sekä tiiviin ja kannustavan yhteishengen
 • Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen työtehtävään sekä tuotteisiin
 • Palkan lisäksi maksamme luonnollisesti kilometrikorvaukset sekä päivärahat ja tarjoamme lisäksi liikuntasetelit sekä työvälineet (puhelin, tietokone)

Arvostamme, jos sinulla on rakennusteknillistä osaamista tai aiempaa kokemusta taloyhtiöiden kanssa työskentelystä, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Meille tärkeimpiä asioita ovat asenteesi sekä halusi tehdä tulosta.

Hakemukset sekä CVt palkkatoiveineen vastaanottaa sekä lisätietoja tehtävään liittyen antaa Paavo Parikka, +358407793589, paavo.parikka@kaski.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae siis rohkeasti mukaan jo nyt!

Kaskipuu Oy on 40-vuotias suomalainen perheyritys. Lisäksi Kaskipuu omistaa enemmistön Ekovilla Oy:stä. Kaskipuu on tunnettu korkealaatuisten ikkunoiden sekä ulko- ja parvekeovien valmistuksesta. Vuonna 2018 Kaskipuu-konsernin liikevaihto oli n. 80 M€.

Täytä hakemus

 • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Accepted file types: doc, docx, pdf.
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Accepted file types: doc, docx, pdf.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.