Projektipäälliköitä taloyhtiösaneerauksiin

Paikka:

Uusimaa/ Etelä-Suomi

Hakuaika:

Viimeinen hakupäivä 18.4.2021

Kuvaus

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2020 noin 57 milj. euroa. Olemme osa Kaski Partners-konsernia, vuoden 2020 liikevaihto oli noin 86 milj. euroa ja toiminta on kannattavaa. Konserniin kuuluvat myös eristealan kiertotalousyhtiöt Ekovilla ja Eko-expert. Konsernilla on kuusi tehdasta Suomessa ja yksi Latviassa.

Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa.

Tässä se on. Tilaisuutesi kuulua Suomen parhaaseen myyntiorganisaatioon, joka kovan kasvun vauhdittamana laajentaa toimintaansa ja hakee vahvistusta tiimeihin!

Projektipäälliköitä taloyhtiösaneerauksien ikkuna- ja ovimyyntiin:

Pääkaupunkiseutu (Vantaan konttori)

Rakennustekninen osaaminen

Rakennusmestari tai rakennusinsinööri tai toiminta saneeraushankkeissa eri tehtävissä

 

Sinun tehtäväsi projektipäällikkönä on myydä Kaski -ikkunoita ja ovia asennettuna taloyhtiöille omalla myyntialueellasi. Työ sisältää projektimyynnin osa-alueet kokonaisuudessaan, jossa asiakkainasi ovat taloyhtiöiden päättäjät sekä tukenasi asiantunteva organisaatio. Työnkuva koostuu aktiivisesta asiakashankinnasta, tarvekartoituksista, ratkaisumyynnistä sekä yhteydenpidosta isännöitsijöihin ja taloyhtiöiden hallituksiin.

Me odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Jos te saatte huippuluokan projektipäällikön, mitä te tarjoatte minulle?

 • Kannustavan palkkausmallin (pohja + tulos + mahd. vuosibonus)
 • Loistavat työkaverit sekä tiiviin ja kannustavan yhteishengen
 • Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen työtehtävään sekä tuotteisiin
 • Kasvavan yhtiön mukana menestyminen luo työurallesi uusia mahdollisuuksia

Arvostamme, jos sinulla on rakennusteknillistä osaamista tai aiempaa kokemusta taloyhtiöiden kanssa työskentelystä, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Meille tärkeimpiä asioita ovat asenteesi sekä halusi tehdä tulosta.

Lisätietoja antavat

Hakemukset sekä CVt palkkatoiveineen tulee toimittaa osoitteeseen mikko.putkonen@kaski.fi

Haku on voimassa 06.12.2020 asti, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae siis mukaan nyt!

Täytä hakemus

 • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Accepted file types: doc, docx, pdf.
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Accepted file types: doc, docx, pdf.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.