Reklamaatioasentaja

Paikka:

Uusimaa/ Etelä-Suomi

Hakuaika:

Toistaiseksi

Kuvaus

YRITTÄJÄPOHJAINEN REKLAMAATIOASENTAJA / UUSIMAA / ETELÄ-SUOMI

Sinun tehtäväsi reklamaatioasentajana on hoitaa asiakaskohteiden reklamaatioasennukset Uudenmaan alueella. Työ sisältää eri asennuskohteiden korjausmaalauksia, fiksauksia, korjauksia, osien vaihtoa, purkua, asennuksia ja muita reklamaatioon liittyviä tehtäviä. Olet taitava käsistäsi, ikkuna ja ovi maailma on sinulle jo ennestään tuttu ja tulet hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa. Omaksut käytössä olevat ohjelmistot ja haluat oppia niiden käytön. Hoidat asiakaskäynteihin liittyvän raportoinnin asianmukaisesti ja selkeästi. Olet henkilö, joka on tottunut toimimaan hankalissakin tilanteissa ja pystyt toimimaan päivittäin ammattitaitoisesti asiakasta arvostaen ja kuunnellen. Haemme yrittäjäpohjaista tekijää/tekijöitä alueelle.

Me odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Arvostamme, jos sinulla on aiempaa kokemusta ja osaamista vastaavasta työstä. Rakennusalan työkokemus katsotaan eduksi. Raportointitaidot ovat työssä erityisen tärkeitä, joten viestintäsi on selkeää ja pystyt tuottamaan laadukasta raportointia järjestelmissämme.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voi kysyä Marko Väisäseltä sekä hakemuksen ja CVn toimittaa hänelle:

Marko Väisänen

marko.vaisanen@kaski.fi

0406462063

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.