Reklamaatiokäsittelijä

Paikka:

Oulu, Viitasaari

Hakuaika:

12.11-18.12.2020

Kuvaus

Haemme reklamaatiokäsittelijää osaksi laatutiimiämme. Tehtäviin kuuluvat kokonaisvaltainen reklamaatioiden käsittely ja päätösten tekeminen, asennusten suunnittelu ja niistä sopiminen, palautteen kerääminen, tekninen neuvonta sekä yhteydenpito eri sidosryhmiin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että ikkuna- ja ovimaailma on ennestään jossain määrin tuttua, samoin rakentaminen. Tulet hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa ja olet tottunut toimimaan hankalissakin tilanteissa. Pystyt toimimaan päivittäin ammattitaitoisesti asiakasta arvostaen ja kuunnellen.

Me odotamme aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä sekä rehellistä palvelualttiutta. Koulutamme tehtävään sekä käytössämme oleviin tietojärjestelmiin.

Tehtävän ensisijainen paikka on Ylikiimingin tehdas, mutta myös Viitasaaren tehdas on mahdollinen.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Muu kielitaito kuin suomen kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Hytönen, 040-546 7637 tai harri.hytonen@kaski.fi.

Hakemukset sähköpostilla harri.hytonen@kaski.fi 18.12.2020 mennessä.

 

Kaskipuu Oy on 40-vuotias suomalainen perheyritys. Lisäksi Kaskipuu omistaa enemmistön Ekovilla Oy:stä. Kaskipuu on tunnettu korkealaatuisten ikkunoiden sekä ulko- ja parvekeovien valmistuksesta. Vuonna 2019 Kaskipuu-konsernin liikevaihto oli n. 82 M€.

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Accepted file types: doc, docx, pdf.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.