Tuoteomistaja järjestelmäkehitykseen

Paikka:

Oulu

Hakuaika:

15.08.2021

Kuvaus

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2020 noin 60 milj. euroa. Yhtiö työllistää noin 350 henkilöä ja tehtaamme sijaitsevat Oulun Ylikiimingissä, Viitasaarella ja Latviassa. Ruotsin tytäryhtiömme on Kaski Dörrar Ab.

Olemme osa Kaski Partners -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli n. 87 milj. euroa. Konsernin yhtiöiden liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa.

TUOTEOMISTAJA, järjestelmäkehitys

Haemme yrityksellemme tuoteomistajaa järjestelmäkehitykseen.

Työtehtävässä toimit yrityksessämme tuoteomistajana/projektinvetäjänä järjestelmäkehityksessä. Jotta pääsisit parhaiten sisään käytäntöön, työnkuvaan kuuluu alussa myös asiakaspalvelun esimiehen tehtävät. Asiakaspalvelun kokonaisuus on äitiysloman sijaisuus, joka kestää noin vuoden. Tämän jälkeen työpanos on 100% järjestelmäkehityksen puolella.

Tuoteomistajana olet vastuussa järjestelmäkehitysprojektin etenemisestä. Työnkuvaan kuuluu järjestelmän määritystyö eri sidosryhmien kanssa, priorisointi ja aikatauluttaminen sekä kehitystiimin päivittäinen ohjaus. Järjestelmäkehityksessä on kyseessä ERP-toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää mm. myynti, asennus, reklamaatiot, laskutus ja tuotannonohjaus-osiot. Järjestelmäkehitykseen ei kuulu esimiesvastuuta.

Työtehtäviin asiakaspalvelun esimiehenä kuuluu asiakaspalvelutiimin päivittäisen työn ohjaus yhdessä tiimivetäjän kanssa, asetettujen tavoitteiden seuranta, raportointi esimiehelle ja johtoryhmälle ja muut esimiehen tehtävät.

Molempiin tiimeihin kuuluu 10-15 henkilöä.

Hakijalta edellytämme kokemusta ohjelmistokehityksestä, kykyä hallita vaativia kokonaisuuksia ja kykyä omaksua uusia asioita ja viedä niitä käytäntöön. Asiakaspalveluhenkisyys ja ongelmanratkaisulähtöisyys on eduksi. Kokemusta ovi- ja ikkuna-alalta ei tarvitse olla, mutta aito kiinnostus ja ymmärrys liiketoiminnastamme on työssä onnistumisen edellytys.

Ensimmäisen vuoden asemapaikka on pääsääntöisesti Ylikiimingin tehtaan toimisto, koska asiakaspalvelu toimii tehtaalla. Jatkossa asemapaikkasi on Oulun keskustassa viihtyisässä Tullikamarin toimitiloissa.

Kaskipuulla tarjoamme sinulle

 • Haasteellisen, monipuolisen ja tavoitteellisen toimintaympäristön kasvuyrityksessä toimialansa huipulta
 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä työuralla kykyjesi mukaan
 • Kannustavan organisaation tuen ja hyvät henkilöstöedut
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Hakemukset sekä CVn palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 15.8.2021 mennessä Marko Kallungille osoitteeseen: marko.kallunki@kaski.fi

Käymme läpi sekä haastattelemme jo haun aikana, joten laitathan hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa:

Toimitusjohtaja Marko Kallunki, marko.kallunki@kaski.fi, puh. 050 598 9831

Täytä hakemus

 • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.