Työntekijöitä ikkuna- ja ovilinjan kokoonpano- ja varustelutehtäviin

Paikka:

Viitasaari

Hakuaika:

Mahdollisimman pian.

Kuvaus

Haemme uudistuneeseen organisaatioon työntekijöitä ikkuna- ja ovilinjojen kokoonpanon, sekä osakomponenttien valmistuksen työtehtäviin. Työ sisältää tuoteosien valmistusta, koneistusta, pintakäsittelyä, viimeistelyä, varustelua, sekä kokoonpanolinjan työtehtäviä, kuten puitteiden asentamista ja lasitusta. Etsitään yhdessä sinulle parhaiten soveltuva tehtävä!

Me arvostamme hakijan hyvää asennetta tulokselliseen työntekoon sekä aitoa intoa oppia uutta! Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Mahdollisuus myös vakinaiseen ja pitkäaikaiseen työpaikkaan!

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa ja hakemukset vastaanottaa:
Henrik Paananen
+358 406484337
rekry.vts@kaski.fi

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2020 noin 57 milj. euroa. Olemme osa Kaski Partners-konsernia, vuoden 2020 liikevaihto oli noin 86 milj. euroa ja toiminta on kannattavaa. Konserniin kuuluvat myös eristealan kiertotalousyhtiöt Ekovilla ja Eko-expert. Konsernilla on kuusi tehdasta Suomessa ja yksi Latviassa.

Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa.

Täytä hakemus

  • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
  • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
    Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.