Osallistu ja voita ikkunaremontti

Arvomme 5000 € rahaa ikkunoihin tai oviin!

Arvonta on suoritettu! Arpaonni suosi Marja-Riitta Holmbergiä Ulvilasta, onnittelut voittajalle! Kasken ikkunat ja ovet ovat kotimaisia ja laadukkaita tuotteita parhailla ominaisuuksilla ja yksityiskohdilla. Tästä kertoo erittäin korkea asiakastyytyväisyys sekä markkinoiden pisimmät takuut. Osallistu arvontaamme täyttämällä alla oleva lomake ja voit voittaa 5000 € remonttirahaa, jonka voit käyttää ikkuna- tai oviremonttiin tai vaikka autotallin oven remonttiin. Arvomme palkinnon 30.6.2021. Mikäli olet ostanut meiltä kilpailuaikana ikkuna- tai oviremontin, voittosumma hyvitetään.

heron sertifikaatit
Kaskipuun ikkuna heron sertifikaatit

Kaskipuun ikkuna-arvonta, (5000€:n edestä Kaskipuun tuotteita) on suoritettu ja voitto meni tällä kertaa Ulvilaan, Marja-Riitta Holmbergille!

Palkintoa ovat luovuttamassa Kaskipuulta Tapani Herrala ja Aki Kangasmäki. Holmbergien 80-luvulla rakennettuun taloon oli osa ikkunoista jo vaihdettukin aiemmin ja nyt palkintorahoilla vaihdetaan loputkin. Voitto oli erittäin suuri positiivinen yllätys Marja-Riitalle ja sitä ei meinannut uskoa todeksi. Nyt saadaan loputkin kodin ikkunat kuntoon. Myös ulko-ovi vaihdetaan samalla.

Oikein paljon onnea voitosta!