Ikkunat kotimaisella laadulla

Ikkunat

Sukupolvelta toiselle siirtynyt käsityöosaaminen ja moderni tekniikka kohtaavat Kaski-ikkunoissa. Kasken ikkunat kestävät pohjoisen pakkaset ja tuiskut sekä kesän paahteen. Kaski-ikkunat on tehty voittamaan pohjoisten olojen haasteet ja tarjoamaan valoa ja lämpöä - lisäämään asumismukavuutta ja vähentämään lämmityskustannuksia. Kaski-ikkunat valmistetaan Viitasaaren tehtaallamme ja myönnämme niille peräti 25 vuoden lahoamattomuustakuun.

heron sertifikaatit
Kaskipuun ikkunaremontti heron sertifikaatit
Ikkunaremontti omakotitaloon

Varmista kotisi toimivuus pitkäksi aikaa

Toteuta Kasken ikkunaremontti

Onnistunut ikkunaremontti tapahtuu näppärästi Kaskipuun kautta ja olemme tehneetkin tuhansia ikkunaremontteja omakotitaloihin ja taloyhtiöihin.

Asiantuntijamme pitävät kunnia-asianaan sitä, että ikkunaremontti hoituu suunnitelman mukaan.

→ Tutustu

Kaskipuu on luotettava kumppani rakentajalle ja remontoijalle

Pyydä tarjous Kaski-ikkunoista ja -ovista

Ikkunaremontti tehdään niin harvoin, että se kannattaa suunnitella huolella. Paikalliset asiantuntijamme kartoittavat ikkunoidesi vaihtotarpeen ja opastavat remontin suunnittelussa. Voit sopia edustajamme kanssa maksuttomasta arviokäynnistä!

 

→ Pyydä tarjous
kaski ikkunat

Kokemuksia Kaskipuun ikkunaremontista

Se valtakunnan vaivattomin ikkunaremontti

Kaskipuun yksi arvoista on ”asiakas on tärkein”. Tämän lupauksemme mukaan haemme ratkaisun asiakkaan tarpeeseen, pidämme lupaukset ja täytämme odotukset.

Tutustu asiakkaidemme kokemukseen, miten tapahtuu ikkunaremontti Kasken tapaan!

→ Kaski -ikkunat kokemuksia

Panosta asumismukavuuteen uusilla ikkunoilla sekä lisävarusteilla

Voit vaikuttaa ikkunoidesi ulkonäköön, asumismukavuuteen ja käytettävyyteen lukuisilla lisävarusteilla. Kasken ikkunoihin on saatavilla myös erilaisia laseja: signaalilasia, joka parantaa radiosignaalien läpäisyä, datasiirtoa sekä puhelinverkon toimivuutta. Auringonsuojalasi blokkaa paahdetta ja suojaa saat myös monipuolisilla kaihdinvaihtoehdoilla. Allergiakautena tuuletusikkunan allergiaverkko auttaa pitämään katupölyn ja hyönteiset poissa sisältä.

Kaskipuun ikkunoilla parannat kotisi energiatehokkuutta. Uudet ikkunat ovat jopa 80% energiatehokkaampia kuin vanhat. Uudet ikkunat maksavat remontin hinnan takaisin säästyneinä lämmityskuluina. Samalla voit korjata ilmanvaihtoa ja asentaa korvaus- ja tuloilmaventtiilejä ikkunaremontin yhteydessä. Lisäksi ikkunoiden kokoa voidaan suurentaa ja avattavat ikkunat voidaan vaihtaa kiinteisiin, jolloin niihin jää vain kaksi pesupintaa.  Laadukkaat ikkunat kestävät huollettuina ainakin 50 vuotta!

Ikkunat Kaskipuu

Tutustu asiakastarinaan

Kaski -kiinteät ikkunat tuovat valoa, avaruutta ja modernia ilmettä Rissasen kotiin

Kaskipuun ikkunatoimittajakseen valinnut Jutta Rissanen toteutti ikkunaremontin samalla, kun parikymmentä vuotta vanhaan pakettitaloon rakennettiin uudisosa. Kaskipuu valikoitui ikkunatoimittajaksi erityisesti kotimaisuuden ja kotimaiseen kädentaitoon, laatuun, viimeistelyyn ja materiaaleihin tehtyjen panostusten vuoksi. ”Suosin kotimaista aina mahdollisuuksien mukaan. Arvostan myös hyvää asiakaspalvelua ja harkintaa tehdessäni juttelenkin mielelläni asiantuntijan kanssa, enkä chattien, bottien tai sähköpostien välityksellä”, Jutta kertoo. ”Kaskipuun asiakaspalvelu lunasti odotukset täysin ja ikkunoiden tilaaminen tuntui turvalliselta.”

→ Lue Rissasten asiakastarina
Kaskipuun ikkunat

Avattavat ja kiinteät Kaski-ikkunat joka kohteeseen

Pyydä Kaski - ikkunatarjous

Ikkunat ovat osa talon energiaekonomiaa. Oikeanlaiset ikkunat ovat ilo niin asukkaille kuin ympäristölle. Erittäin eristyskykyisillä ja kotimaisilla Kaski-ikkunoilla lisäät asumisen viihtyisyyttä ja vähennät energiankulutusta.

→ Pyydä tarjous

Kaski-ikkunat videogalleria

Ikkunat

 • MSEA -ikkuna on avattava kolmilasinen puualumiini-ikkuna.
 • MEKA-ikkuna on kiinteä kolmilasinen puualumiini-ikkuna.
 • U-arvo eli lämmönläpäisykerroin kertoo, kuinka paljon ikkuna läpäisee lämpöä. Mitä pienempi U-arvo on, sitä parempi on ikkunan lämmöneristävyys. Kaskipuun energiatehokkain ikkuna on U-arvoltaan 0,66.
 • Ikkunoihin on saatavissa kaikki RAL Classic- ja RR-värit. (Ei metallinhohto- tai neonvärejä).  Sisäpuolelle voidaan valita RAL Classic- ja RR-sävyjen lisäksi Teknoksen kuultokäsittely tai puunsuojakäsittely.
 • Kyllä, molemmat värit valitaan erikseen. Sisäpuolelle voidaan valita peittomaalaus tai kuultokäsittely. Ulkopuolen alumiinien perusvärit ovat valkoinen, RR21, RR23 ja RR33. Saatavilla on myös erikoisvärejä.
 • Ikkunan karmisyvyyden vaihtoehdot ovat 115, 130, 170 ja 210 mm. Mökki-ikkunoiden karmisyvyys on 96 mm.

Saa, voit tutustua paloikkunoihimme täällä. Ääneneristävyyttä voidaan parantaa erilaisilla lasituksilla.

 • Kaskipuun ikkunoihin on saatavilla sekä irtoristikot että kiinteät, liimattavat ristikot.
 • Irtoristikko on rimojen päistään kiinni lasilistassa olevissa kiinnikkeissä, jotka vastaavat ristikon rimojen päissä oleviin uriin. Ristikkoa irrotettaessa sitä ei pidä vetää tai vääntää ulospäin millään lailla, vain irrottaa jokainen ristikon pää yksitellen rimojen tyvestä (niin läheltä lasin reunaa kuin mahdollista) varovasti sen verran, että ristikon pää pääsee irtoamaan lasilistassa olevasta kiinnikkeestä. Kun kaikki ristikon päät ovat irti, vasta siinä vaiheessa ristikko nostetaan pois lasista.
 • Kaskipuulta saa vinoikkunoita, sekä kaaren ja ympyrän mallisia laseja. Kysy tarkempia tietoja myynnistämme.
 • Ikkunat on pakattu ja suojattu kuljetuksen ajaksi alustoille (lavoille) ja suojamuoveihin. Nämä pakkaukset eivät ole tarkoitettu pitkäaikaiseen varastointiin ulkona. Ikkunat tulee varastoida kuivassa tilassa tasaisella alustalla. Mikäli joudut varastoimaan tuotteita ulkona, huolehdi alustan tasaisuudesta ja ovien hyvästä säältä ja vedeltä suojaamisesta sekä ilman vaihtumisesta suojapeitteiden ja ikkunoiden välillä. Ikkunat voivat olla kuljetusalustoilla varastoinnin aikana.

Ikkunan lasit

 • Oviin ja niiden vieressä oleviin ikkunoihin turvalasi on valittava, jos lasipinta on alle 700 mm korkeudella lattiasta. Jos ikkuna on vähintään yhden kerroksen korkeudessa ja alareuna alle 700 mm korkeudessa, sitä käsitellään kaiteena. Tällöin on lasituksessa on käytettävä laminoitua lasia. Muiden kuin asuntojen ovissa raja on 1500 mm. Turvalasi ei rikkoutuessaan muodosta teräviä palasia vaan pirstaloituu niin, ettei palasiin synny teräviä, leikkaavia reunoja.
 • Selektiivilasi, tai kuten monesti puhutaan myös ”eristyslasi”, ”energiansäästölasi” tai ”lämpölasi”, tarkoittaa lasia joka on pinnoitettu hyvin ohuella metallioksidikerroksella, jonka ansiosta lämpösäteily heijastuu pois, mutta näkyvä valo pääsee läpi.
 • Auringonsuojalasi estää liiallista auringon lämpösäteilyä pääsemästä sisätiloihin kesäisin ja vähentää näin asunnon viilennyksen tarvetta. Auringonsuojalasi on oiva ratkaisu laajoihin ikkunapintoihin.
 • Peililasiksi sanotaan lasia, jossa on vahvasti metalloitu peilikalvo. Metallimolekyylien suuren määrän ansiosta kalvo peilaa valon suuntaan ja toisella puolella se on läpinäkyvä. Jos ulkona on valoisampaa, kuin sisällä, yksisuuntainen peilikalvo peilaa ulospäin ja on läpinäkyvä sisällä. Jos huoneessa on valoisaa, ulkona on ilta tai pimeää, niin kalvo peilaa päinvastoin ja ulkoa näkyy sisälle.
 • Energiatehokkaat, moninkertaiset ikkunalasit voivat joskus aiheuttaa ongelmia matkapuhelimien ja langattomien verkkojen radiosignaaleihin. Kaskipuun signaalilasilla mobiilisignaali saavuttaa reitin sisätiloihin ja mahdollistaa kännykän ja muiden mobiililaitteiden paremman kuuluvuuden tasaisesti huonetiloissa.

Ikkunat Kaskipuulta

Erittäin eristyskykyisillä Kaski-ikkunoilla lisäät asumisen viihtyisyyttä ja vähennät energiankulutusta. Se merkitsee pienempiä lämmityskustannuksia ja vähemmän hukkaenergiaa kukkarosi ja ympäristön parhaaksi. Ikkunoiden avulla saat paremman äänieristyksen, tasaisemman sisälämpötilan ja silmää miellyttävän talo sisältä ja ulkoa.

Tavoitteena aina tyytyväinen asiakas

Kun kotiin asennetaan Kaski-ikkunat, on se asiakkaalle vaivaton ja miellyttävä kokemus. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen ja toimitamme myös ikkunoita talovalmistajille. Kotimaiset ikkunat valmistetaan Suomen moderneimmassa tehtaassa Viitasaarella. Lopputuloksena on huoleton asuminen ja tyytyväinen asiakas. Me asennamme kotiisi elämää kestävät ikkunat ja käyttöä helpottavat lisävarusteet. Voit myös ostaa meiltä pelkät tuotteet ja hoitaa asennuksen itse.

E-Vertailuluku energialuokituksessa

Ikkunoiden energialuokituksella voi verrata eri ikkunamallien energiatehokkuutta. Energialuokituksessa on laskettu U-arvot, g-arvot sekä ikkunan ilmanpitävyyden mukaan vertailuarvo E. Esimerkiksi E-arvo 100 kWh/m², tarkoittaa, että jokainen ikkunaneliömetri aiheuttaa 100 kWh:n vuotuisen energiankulutuksen.

Kaski ikkuna-asiantuntijoilta saat lisätietoa energialuokista ja sopivan ikkunarakenteen valinnasta.

Ikkunat rahoituksella

Kaski-rahoitus tekee unelmastasi totta

Laadukkaat ovet ja ikkunat ovat oleellinen osa mukavaa asumista ja turvallista arkea. Siksi tarjoamme asiakkaidemme tueksi Kaski-rahoituksen, jolla voit toteuttaa unelmasi viihtyisämmästä kodista.