Ikkunat kotimaisella laadulla

Ikkunat

Sukupolvelta toiselle siirtynyt käsityöosaaminen ja moderni tekniikka kohtaavat Kaski-ikkunoissa. Kasken ikkunat kestävät pohjoisen pakkaset ja tuiskut sekä kesän paahteen. Kaski-ikkunat on tehty voittamaan pohjoisten olojen haasteet ja tarjoamaan valoa ja lämpöä - lisäämään asumismukavuutta ja vähentämään lämmityskustannuksia. Kaski-ikkunat valmistetaan Viitasaaren tehtaallamme ja myönnämme niille peräti 25 vuoden lahoamattomuustakuun.

heron sertifikaatit
Kaskipuun ikkuna heron sertifikaatit

Varmista kotisi toimivuus pitkäksi aikaa

Toteuta Kasken ikkunaremontti

Onnistunut ikkunaremontti tapahtuu näppärästi Kaskipuun kautta ja olemme tehneetkin tuhansia ikkunaremontteja omakotitaloihin ja taloyhtiöihin.

Asiantuntijamme pitävät kunnia-asianaan sitä, että ikkunaremontti hoituu suunnitelman mukaan.

→ Tutustu

Kaskipuu on luotettava kumppani rakentajalle ja remontoijalle

Pyydä tarjous Kaski-ikkunoista ja -ovista

Ikkunaremontti tehdään niin harvoin, että se kannattaa suunnitella huolella. Paikalliset asiantuntijamme kartoittavat ikkunoidesi vaihtotarpeen ja opastavat remontin suunnittelussa. Voit sopia edustajamme kanssa maksuttomasta arviokäynnistä!

 

→ Pyydä tarjous

Kokemuksia Kaskipuun ikkunaremontista

Se valtakunnan vaivattomin ikkunaremontti

Kaskipuun yksi arvoista on ”asiakas on tärkein”. Tämän lupauksemme mukaan haemme ratkaisun asiakkaan tarpeeseen, pidämme lupaukset ja täytämme odotukset.

Tutustu asiakkaidemme kokemukseen, miten tapahtuu ikkunaremontti Kasken tapaan!

→ Kaski -ikkunat kokemuksia

Panosta asumismukavuuteen uusilla ikkunoilla sekä lisävarusteilla

Voit vaikuttaa ikkunoidesi ulkonäköön, asumismukavuuteen ja käytettävyyteen lukuisilla lisävarusteilla. Kasken ikkunoihin on saatavilla myös erilaisia laseja: signaalilasia, joka parantaa radiosignaalien läpäisyä, datasiirtoa sekä puhelinverkon toimivuutta. Auringonsuojalasi blokkaa paahdetta ja suojaa saat myös monipuolisilla kaihdinvaihtoehdoilla. Allergiakautena tuuletusikkunan allergiaverkko auttaa pitämään katupölyn ja hyönteiset poissa sisältä.

Kaskipuun ikkunoilla parannat kotisi energiatehokkuutta. Uudet ikkunat ovat jopa 80% energiatehokkaampia kuin vanhat. Uudet ikkunat maksavat remontin hinnan takaisin säästyneinä lämmityskuluina. Samalla voit korjata ilmanvaihtoa ja asentaa korvaus- ja tuloilmaventtiilejä ikkunaremontin yhteydessä. Lisäksi ikkunoiden kokoa voidaan suurentaa ja avattavat ikkunat voidaan vaihtaa kiinteisiin, jolloin niihin jää vain kaksi pesupintaa.  Laadukkaat ikkunat kestävät huollettuina ainakin 50 vuotta!

Kaski-ikkunat videogalleria

Ikkunat Kaskipuulta

Erittäin eristyskykyisillä Kaski-ikkunoilla lisäät asumisen viihtyisyyttä ja vähennät energiankulutusta. Se merkitsee pienempiä lämmityskustannuksia ja vähemmän hukkaenergiaa kukkarosi ja ympäristön parhaaksi. Ikkunoiden avulla saat paremman äänieristyksen, tasaisemman sisälämpötilan ja silmää miellyttävän talo sisältä ja ulkoa.

Tavoitteena aina tyytyväinen asiakas

Kun kotiin asennetaan Kaski-ikkunat, on se asiakkaalle vaivaton ja miellyttävä kokemus. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen ja toimitamme myös ikkunoita talovalmistajille. Kotimaiset ikkunat valmistetaan Suomen moderneimmassa tehtaassa Viitasaarella. Lopputuloksena on huoleton asuminen ja tyytyväinen asiakas. Me asennamme kotiisi elämää kestävät ikkunat ja käyttöä helpottavat lisävarusteet. Voit myös ostaa meiltä pelkät tuotteet ja hoitaa asennuksen itse.

E-Vertailuluku energialuokituksessa

Ikkunoiden energialuokituksella voi verrata eri ikkunamallien energiatehokkuutta. Energialuokituksessa on laskettu U-arvot, g-arvot sekä ikkunan ilmanpitävyyden mukaan vertailuarvo E. Esimerkiksi E-arvo 100 kWh/m², tarkoittaa, että jokainen ikkunaneliömetri aiheuttaa 100 kWh:n vuotuisen energiankulutuksen.

Kaski ikkuna-asiantuntijoilta saat lisätietoa energialuokista ja sopivan ikkunarakenteen valinnasta.

Ikkunat rahoituksella

Kaski-rahoitus tekee unelmastasi totta

Laadukkaat ovet ja ikkunat ovat oleellinen osa mukavaa asumista ja turvallista arkea. Siksi tarjoamme asiakkaidemme tueksi Kaski-rahoituksen, jolla voit toteuttaa unelmasi viihtyisämmästä kodista.