Ikkunat kotimaisella laadulla

Ikkunat

Sukupolvelta toiselle siirtynyt käsityöosaaminen ja moderni tekniikka kohtaavat Kaski-ikkunoissa. Ne kestävät pohjoisen pakkaset ja tuiskut sekä kesän paahteen. Kaski-ikkunat on tehty voittamaan pohjoisten olojen haasteet ja tarjoamaan valoa ja lämpöä - lisäämään asumismukavuutta ja vähentämään lämmityskustannuksia. Myönnämme Kaski-ikkunoille peräti 25 vuoden lahoamattomuustakuun.

Sisään aukeava ikkuna

MSEA

U-arvo 1.0

Lämmöneristyskyky U = 1.0

Ääneneristyskyky = 38dB

Ikkunat, jotka sopivat kohteeseen kuin kohteeseen. Monikäyttöinen, edistyksellisen tiivis ja energiatehokas valinta. Katso tuotekortti tästä: MSEA tuotekortti

MSEA Suoritustasoilmoitus

  • Ulkopuite säänkestävää ja huoltovapaata alumiinia
  • Vahvarakenteinen karmi sormiliitoksilla

Huurtumaton sisään aukeava matalaenergiaikkuna

MSEA THERMO

U-arvo 0.8

Lämmöneristyskyky U = 0.8

Ääneneristyskyky = 38dB

Loistava energiatehokkuus ja lämmöneristyskyky. Sopii erinomaisesti matalaenergiataloon. Katso tuotekortti tästä: MSEA Thermo tuotekortti

MSEA Thermo suoritustasoilmoitus

  • Sisäpuolella tuplaselektiivi lämpölasielementti
  • Vakiona huurtumisen estävä lasi

Huurtumaton sisäänaukeava nelilasinen ikkuna

MSEA THERMO 2+2

U-arvo 0.6

Lämmöneristyskyky U = 0.6

Ääneneristyskyky = 41dB

Paras energiatehokkuus ja lämmöneristyskyky, joka sopii hyvin passiivitaloihin, tai kohteisiin, joissa vaaditaan maksimaalista energiatehokkuutta.

Katso tuotekortti tästä: MSEA Thermo 2+2 tuotekortti

  • Molemmissa puitteissa kaksinkertainen eristyslasielementti
  • Vakiona huurtumaton lasi

Kiinteä ikkuna

MEKA

U-arvo 1.0

Lämmöneristyskyky U = 1.0

Ääneneristyskyky = 27dB

Kiinteä puualumiini-ikkuna on energiatehokas valinta suuriin ikkunapintoihin. Sopii ikkunaksi, jota ei ole tarvetta aukaista. Katso tuotekortti tästä: MEKA tuotekortti

MEKA Suoritustasoilmoitus

  • Vain kaksi pesupintaa - helpompi puhtaanapito
  • Huippuluokan vesitiiviys

Huurtumaton kiinteä matalaenergiaikkuna

MEKA THERMO

U-arvo 0.66

Lämmöneristyskyky U = 0.66

Ääneneristyskyky = 27dB

Matalaenergiatalon vaatimukset täyttävä kiinteä ikkuna. Huurtumaton ja loistavasti lämpöä eristävä. Katso tuotekortti tästä: MEKA Thermo tuotekortti

MEKA Thermo suoritustasoilmoitus

  • Sopii hyvin suureksi, lattiasta kattoon ulottuvaksi ikkunaksi.

Kaski -ikkunaremontti päivässä

Helandereiden 1980-luvulla rakennettuun omakotitaloon vaihdettiin Kaski-ikkunat. Kaskipuu toteutti ikkunaremontin päivässä.

Ikkunat Kaskipuulta

Erittäin eristyskykyisillä Kaski-ikkunoilla lisäät asumisen viihtyisyyttä ja vähennät energiankulutusta. Se merkitsee pienempiä lämmityskustannuksia ja vähemmän hukkaenergiaa kukkarosi ja ympäristön parhaaksi. Ikkunoiden avulla saat paremman äänieristyksen, tasaisemman sisälämpötilan ja silmää miellyttävän talo sisältä ja ulkoa.

Tavoitteena aina tyytyväinen asiakas

Kaski ikkunaremontti on asiakkaalle vaivaton ja miellyttävä kokemus. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen ja toimitamme myös ikkunoita talovalmistajille. Kotimaiset ikkunat valmistetaan Suomen moderneimmassa tehtaassa Viitasaarella. Lopputuloksena on huoleton asuminen ja tyytyväinen asiakas. Me asennamme kotiisi elämää kestävät ikkunat ja käyttöä helpottavat lisävarusteet. Voit myös ostaa meiltä pelkät tuotteet ja hoitaa asennuksen itse.

E-Vertailuluku energialuokituksessa

Ikkunoiden energialuokituksella voi verrata eri ikkuna-mallien energiatehokkuutta. Energialuokituksessa on laskettu U-arvot, g-arvot sekä ikkunan ilmanpitävyyden mukaan vertailuarvo E. Esimerkiksi E-arvo 100 kWh/m², tarkoittaa, että jokainen ikkunaneliömetri aiheuttaa 100 kWh:n vuotuisen energiankulutuksen.

Kaski ikkuna-asiantuntijoilta saat lisätietoa energialuokista ja sopivan ikkunarakenteen valinnasta.

Rahoitus

Kaski-rahoitus tekee unelmastasi totta

Laadukkaat ovet ja ikkunat ovat oleellinen osa mukavaa asumista ja turvallista arkea. Siksi tarjoamme asiakkaidemme tueksi Kaski-rahoituksen, jolla voit toteuttaa unelmasi viihtyisämmästä kodista.