Kaski Kuuluu

Toistinantenni

Kaski Kuuluu passiivinen toistinantenni mahdollistaa matkaviestinverkon signaalin pääsyn signaalia vaimentavan rakenteen läpi. Signaalin voimakkuus sisätiloissa riippuu ulkona olevan verkon voimakkuudesta ja vastaanottimen sijainnista sisätilassa. Antennin lähellä on paras kuuluvuus. Antenni toimii kaikkien operaattoreiden liittymillä. Katso tarkemmat tiedot tuotekortista.

heron sertifikaatit
heron sertifikaatit

Kaski Kuuluu -toistinantenni

Kuuluu kaikille

Nykyinen tiivis ja energiatehokas rakentaminen voi aiheuttaa sisätiloissa matkaviestinverkon kuuluvuusongelmia. Tämä johtuu siitä, että radiosignaalit vaimenevat merkittävästi käytettäessä esimerkiksi metallipintaisia lämmöneristeitä tai energiatehokkaita, selektiivilaseilla varustettuja ikkunoita. Kuuluvuuteen vaikuttaa myös etäisyys lähimmästä tukiasemasta ja signaalin tulokulma. Lisäksi signaalia heikentävät tukiaseman ja kohteen välillä olevat rakennukset, kasvillisuus, korkeuserot ja joskus jopa sääolosuhteet. Lue lisää täältä.

Kaski kuuluu - toistinantennin asennusvideo

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsoaksesi videon.

Kaski Kuuluu

Toistinantennin asennus

Asennuksessa tarvitset antennin osien lisäksi Torx T15 ruuvivääntimen. Antenni on helpoin asentaa ikkunan ollessa irrallaan. Tällöin työ sujuu turvallisesti. Asennusohjeessa on kuvattu antennin asentaminen avattavaan ikkunaan. Ohje soveltuu myös asennettaessa antenni kiinteän ikkunan jakokarmiin.

→ Toistinantennin asennusohjeet