Varaston ovet

Kasken ovivalikoimasta löytyvät varaston ovet paneeli- tai HDF-pintaisina. Ovet kestävät kovassakin käytössä ja vaihtelevassa säässä – tyylikkyydestä tinkimättä. Kasken varaston...

Kasken ovivalikoimasta löytyvät varaston ovet paneeli- tai HDF-pintaisina. Ovet kestävät kovassakin käytössä ja vaihtelevassa säässä – tyylikkyydestä tinkimättä.

Kasken varaston ovet, kuten kaikki Kaski-ovet valmistetaan käyttämällä viimeisintä teknologiaa ja vain huolella valittuja ja testattuja materiaaleja. Kaskella kaikkien ovien valmistusprosessi on kehitelty mahdollisimman ympäristöä säästäväksi.

Puuvalmiit varastonovet

Paneelipintaisten puuvalmiiden varaston ovien runko on valmistettu 40 mm mäntyliimapuukehyksestä. Eristetyssä varastonovessa on 40 mm polystyreeni eriste ja sisäpuolella vaneri. Eri pintakäsittelyitä voi halutessaan tilata.

HDF-pintaiset varastonovet

HDF-pintaisten varaston ovien runko on vahvistettu alumiinilevyllä. Reunoilla kiertää liimapuun ja kertopuun yhdistelmä. Eristeenä on EPS 200-polystyreeni ja oven karmi on maalattua mäntyä. Värivaihtoehtoja on paljon.

Näytä lisää

Haku