Se valtakunnan vaivattomin ikkunaremontti

Ikkunaremontti

Kaskipuun ikkunaremontti on helppo tapa vaikuttaa kodin energiatehokkuuteen, asumismukavuuteen ja myös ulkonäköön. Lisäksi laadukkaasti ja ammattilaisen tekemänä ikkunaremontti nostaa kotisi tai taloyhtiösi arvoa. Kaskipuu tarjoaa laadukkaat ja kotimaiset ikkunat sekä ammattitaitoisen asennuspalvelun. Varaa maksuton käynti, mikäli ikkunaremontti on teille ajankohtainen ja tarvitset apua sen suunnitteluun! Teemme ikkunaremontit niin pientaloihin kuin taloyhtiöihin. Tutustu tällä sivulla ikkunaremonttien toteutukseen, lue asiakastarinoita ja pyydä ikkunaremonttitarjous oman alueesi edustajalta.

heron sertifikaatit
Ikkunaremontti heron sertifikaatit

Ikkunaremontti omakotitaloon ja taloyhtiöille

Toteuta Kasken ikkunaremontti omakotitaloon jopa päivässä! Olemme tehneet ikkunaremontin asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaksi.

Kaskipuun ikkunaremontti on paras valinta erilaisille taloyhtiöille. Hyödynnä Kasken asiantuntijapalvelua taloyhtiön ikkunaremonteissa!

Ikkunaremontti Kasken tapaan

Suunnittelu- ja mittauskäynti

Kuuntelemme tarpeesi ja autamme valitsemaan toiveittesi mukaiset ikkunat ja ovet. Prikulleen taloosi mitoitettuna.

Täsmätoimitus

Toimitamme huippulaadukkaat Kaski-ikkunat ja ovet suoraan tontillesi yhdessä sovittuna aikana. Turvallisesti ja täsmällisesti.

Asennuspalvelu

Ammattitaitoisiin asentajiimme voit luottaa. He tekevät priimaa takuujälkeä taloasi kunnioittaen.

Hyväksyntä

Tarkistamme työmme yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme asennuspöytäkirjan. Ja lopuksi lyömme kättä päälle.

Poiskuljetus ja kierrätys

Vanhat ikkunat ja ovet sekä purkujäte eivät ole asiakkaamme päänsärky. Kuljetamme ne pois ja vastaamme kierrätysjätteestä. Kaski-saneeraus on parasta talolle ja ympäristölle.

Asiakaspalvelu

Minkä teemme ja asennamme, se toimii ja kestää. Myönnämme oville markkinoiden pisimmän suoranapysymistakuun 15 vuotta ja ikkunoille 25 vuoden lahoamattomuustakuun!

Näin tehdään Kaski-ikkunaremontti

Usein kysytyt kysymykset

Voiko ikkunat asentaa talvella?

Mistä ikkunaremontin hinta muodostuu?

Milloin ikkunaremontti omakotitaloon?

Ikkunaremontti taloyhtiöille -opas

Ikkuna- ja ovikirja

Asiakastarinoita

Kaski ikkunaremontti toteutetaan jopa päivässä

Helandereiden v. 1987 rakennettuun kotiin uusittiin ikkunat yhden työpäivän aikana. Toiveena oli kotimaiset ikkunat ja uusi ilmanvaihto.

Ikkunaremontti kerrostaloyhtiöön

Miksi Kiinteistö Oy Oulun Asemankulma valitsi Kaskipuun ikkuna– ja parvekeovitoimittajaksi?

Ikkunaremontin jälkeen lämmöt pienemmälle

Lämmitystä täytyy nyt laittaa reilusti pienemmälle ja sehän tietää pelkkää säästöä.

Ikkunaremontti Topi Raitasen kesämökkiin

Kasken ikkunaremontti mahdollistaa juoksija Topi Raitasen kesäpaikan käytön nyt lähes vuoden ympäri!

Ikkunaremontilla energiasäästöjä

Suvi Hartlinin kotiin toteutettiin ikkunaremontti Kaskipuun toimesta ja toiveissa on säästää lämmityskuluissa uusien, energiatehokkaiden ikkunoiden ansiosta.

Taloyhtiöt: kuinka valita paras toteuttaja ikkunaremontille?

Ikkunoiden vaihto on taloyhtiössä iso investointi  ja sen toteuttamisen suunnitteluun ja sen toteuttajaan kannattaa panostaa.

Ikkunaremontit Kasken tapaan

Ikkunaremontti - Kysymyksiä ja vastauksia Kaski - ikkunaremontista

Ikkunaremontti on asiakkaalle vaivaton kokemus – hoidamme ikkunaremontin avaimet käteen -palveluna asiakkaillemme. Yleensä ehdimme vaihtaa ikkunat ja pari ovea jopa yhdessä päivässä. Taloyhtiöissä vaihdetaan myös ikkunat yhden työpäivän aikana per asunto. Lue asiakaskokemus Kaski – ikkunaremontista!

Selkeimmät ikkunaremontin hyödyt ovat energiansäästö, uusi ulkonäkö ja asumismukavuus. Lämmityskulut pienenevät, kun kodin energiatehokkuus paranee. Asunnosta tulee vedoton ja ikkunoiden lisävarusteet helpottavat arkea. Lisävarusteita ovat esimerkiksi erilaiset kaihtimet, kukkalaudat, tulo- ja raitisilmaventtiilit, tuuletusluukut, aukipitolaitteet, hyönteispuitteet ja ristikot. Voit saada kodistasi valoisamman suurentamalla ikkuna-aukkoja. Myös eriväriset puitteet voivat raikastaa ilmettä ja tuoda valoisuutta. Ikkunaremontti nostaa myös kotisi arvoa, kuten muutkin remontit ja korjaustyöt.

Voit asua normaalisti kotonasi ikkunaremontin ajan. Ikkunaremontti valmistuu yleensä päivässä ja huone kerrallaan. Ikkuna-aukko on vain hetken aikaa auki. Kaskipuun asentajat myös imuroivat ikkunaremontista tulevat sotkut.

Kyllä on. Vuodenajalla ei ole merkitystä ja Kaskipuun ammattilaiset vaihtavat ikkunat yleensä yhden päivän aikana. Ikkuna-aukko on auki vain hetken, joten talokaan ei jäähdy remontin aikana. Talvi on siinäkin mielessä hyvää aikaa tehdä ikkunaremontti, koska ilma on kuivempaa ja pakkanen pitää maan jäässä ja piha ei vaurioidu telineistä. Lue tästä, miksi ikkunaremontti kannattaa tehdä juurikin talvella. Lisätietoa talviremontista myös tästä.

Ikkunaremonttia suunnitellessa on hyvä tietää hinnoista ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Hintaan vaikuttaa tietysti tuotteiden määrä ja ominaisuudet, mutta myös asennustyö. Tässä artikkelissa on paljon tietoa siitä, mistä muodostuu ikkunaremontin hinta.