Menestymme yhdessä.

Avoimet työpaikat

Työ sijaitsee: Ylikiiminki
Hakuaika: 28.1.2018

Kuvaus työstä:

Haemme Kaskipuun Ylikiimingin ovitehtaalle maalaria. Työtehtäviisi kuuluu ovilehtien ruiskumaalaus robottimaalauslinjalla. Kokemus ruiskumaalauksesta katsotaan eduksi. Työ on kaksivuorotyötä. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus:

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen rikuville.kokko(at)kaski.fi 28.1.2018 mennessä.

Työ sijaitsee: Ylikiiminki
Hakuaika: 28.1.2018

Kuvaus työstä:

Haemme Kaskipuun Ylikiimingin ovitehtaalle CNC-koneistajaa. Työtehtäviisi kuuluu oven profiilien, pintakuvioiden, varustelujen (lukot, saranat jne.) ja lasiaukkojen työstöä. Aiempi kokemus CNC-koneen käytöstä ja ohjelmoinnista katsotaan eduksi. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Työt voi aloittaa heti.

Lähetä hakemus:

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen rikuville.kokko(at)kaski.fi 28.1.2018 mennessä.

Työ sijaitsee: Viitasaari
Hakuaika: jatkuva

Kuvaus työstä:

Kaskipuu Oy etsii Viitasaaren tehtaalle kokeneita ammattilaisia ikkunoiden ja ovien valmistukseen. Tässä on työpaikka sinulle, joka haluat päästä mukaan Suomen nopeimmin kasvavaan ikkuna- ja ovialan yritykseen.

Osaaminen:

Edellytämme hakijoilta vankkaa kokemusta ikkunoiden ja ovien valmistuksesta ja tarjoamme hienot puitteet Euroopan nykyaikaisimmassa ikkuna- ja ovitehtaassa.

Lisätietoa / tarkentavat kysymykset:

Pauli Saarenpää,  050 577 4311

Lähetä hakemus:

Lähetä hakemus osoitteeseen pauli.saarenpaa(a)kaski.fi

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, odt.
  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, odt.

Kaski työnantajana

Kaskipuu Oy on 38-vuotias perheyritys, joka toimii Ylikiimingissä, Viitasaarella, Latviassa ja Ruotsissa. Kaskipuu on tunnettu korkealaatuisten ulko- ja parvekeovien valmistuksesta. Vuoden 2016 aikana rakennamme uuden ikkunatehtaan ja aloitamme maanlaajuisen Kaski-tuotteiden asennus- ja remonttipalvelun.

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Meillä Kaskessa perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.