Menestymme yhdessä.

Avoimet työpaikat

Työ sijaitsee: Pääkaupunkiseutu
Hakuaika: 27.11-31.12.2018

Kuvaus työstä:

Myymme rakennusliikkeille ja julkisivu-urakoitsijoille maankuuluja Kaski -ikkunoita ja -ovia avaimet käteen periaatteella.

Sinun tehtäväsi projektipäällikkönä on aktiivinen asiakashankinta, myynti sekä projektien asennusten johtaminen rakennusliikkeille ja urakoitsijoille.  Arvostamme teknistä koulutusta ja mahdollista aikaisempaa työkokemusta teknisestä myynnistä.

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Lisätietoa / tarkentavat kysymykset:

Kaskipuu Oy on 40-vuotias suomalainen perheyritys. Lisäksi Kaskipuu omistaa enemmistön Ekovilla Oy:stä. Kaskipuu on tunnettu korkealaatuisten ikkunoiden sekä ulko-ja parvekeovien valmistuksesta. Vuonna 2017 Kaskipuu-konsernin liikevaihto oli 60 M euroa.

Lähetä hakemus:

Haku on avoinna 31.12 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemukset: jari.saarinen@kaski.fi
Lisätiedot: Myyntipäällikkö Jari Saarinen p. 0400 843 483

Työ sijaitsee: Oulu
Hakuaika: 16.-30.11.2018

Kuvaus työstä:

Nykyisen talousjohtajan siirtyessä tytäryhtiömme johtoon, Kaski-konsernissa on nyt ovi avoinna vahvalle osaajalle. Konsernimme etsii Ouluun TALOUSJOHTAJAA , CFO.

Olet vastuussa konsernin hallinnosta, taloudesta ja rahoituksesta. Osallistut aktiivisesti yhtiöiden strategiatyöhön ja yrityskauppoihin. Osallistut hallitustyöskentelyyn ja toimit hallituksen sihteerinä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää laajaa osaamista taloushallinnosta, konsernitilin-päätöksestä, rahoituksesta ja yrityskaupoista. Tarjoamme näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa yhtiössä, innostavan ja aikaansaavan työilmapiirin sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Palkitsemme onnistumisesta.

 

Lisätietoa / tarkentavat kysymykset:

Lisätiedot maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8-9 Matti Kaski p. 050-3844668.

Lähetä hakemus:

Hakemukset osoitteeseen matti@kaski.fi 30.11.2018 mennessä.

Kaski-konserni on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Lisäksi konserniin kuuluvat eristealan kiertotalousyhtiöt Ekovilla ja Eko-expert. Konsernilla on kuusi tehdasta Suomessa ja yksi Latviassa. Kuluvan vuoden liikevaihto on noin 75 milj. euroa, ja toiminta on kannattavaa. Nykyisten liiketoi-mintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa.

Työ sijaitsee: Kouvola - Lappeenranta, Pääkaupunkiseutu
Hakuaika: 12.10.-5.12.2018

Kuvaus työstä:

Myymme taloyhtiöille maankuuluja Kaski-ikkunoita ja -ovia avaimet käteen periaatteella. Sinun tehtäväsi projektipäällikkönä on aktiivinen asiakashankinta, myynti sekä projektien asennusten johtaminen yhdessä koulutettujen asennusryhmien kanssa.

Osaaminen:

Arvostamme teknistä koulutusta ja mahdollista aikaisempaa työkokemusta taloyhtiö myynnistä.

Tehtävissä odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuu Oy on 40-vuotias suomalainen perheyritys. Ikkuna ja ovi valmistuksen lisäksi Kaskipuu omistaa enemmistön Ekovilla Oy:stä. Kaskipuu on tunnettu korkealaatuisten ikkunoiden sekä ulko- ja parvekeovien valmistuksesta. Vuonna 2017 Kaskipuu-konsernin liikevaihto oli 60 M€.

Lisätietoa / tarkentavat kysymykset:

  • aluepäällikkö Paavo Parikka p. 0407793589,  paavo.parikka@kaski.fi

Lähetä hakemus:

Haku on avoinna 5.12 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset: paavo.parikka@kaski.fi

Työ sijaitsee: Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna, Varkaus, Helsinki, Vantaa, Espoo, Lohja, Raasepori, Kerava ja Hyvinkää
Hakuaika: 31.12.2018 saakka

Kuvaus työstä:

Tässä se on. Tilaisuus kuulua Suomen parhaaseen suoramyyntiorganisaatioon, jossa sinua autetaan menestymään ja mielipidettäsi arvostetaan ja kuunnellaan!

Me myymme suomalaisiin koteihin maankuuluja Kaski-ovia ja -ikkunoita avaimet käteen -periaatteella. Meille on tärkeää täyttää asiakkaittemme toiveet ja saavuttaa laadukas lopputulos, jonka takana voimme rehdisti seisoa. Olemme suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet. Olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan turvallisen työpaikan ja näkymät tulevaisuuteen.

Sinun tehtäväsi tehtaanedustajana on myydä Kaski-tuotteita ja -palveluja kuluttaja-asiakkaillemme omalla myyntialueellasi. Työhösi kuuluu aktiivinen asiakashankinta sekä itsenäisesti että yhdessä tiimisi kanssa. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Tarjoamme sinulle

- Loistavat työkaverit ja tiimin

- Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen

- Olemme mukana tekemässä kanssasi tulosta myös perehdytyksen jälkeen

- Hyvän konseptin jossa asiakas ja työntekijät ovat keskiössä

- Ainutlaatuiset vuosikymmenien kokemuksella valmistetut Kaski-tuotteet

- Asiakashankinnan tuen

- Mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin

Kaskipuu Oy on 40-vuotias suomalainen perheyritys. Lisäksi Kaskipuu omistaa enemmistön Ekovilla Oy:stä. Kaskipuu on tunnettu korkealaatuisten ikkunoiden sekä ulko- ja parvekeovien valmistuksesta. Vuonna 2017 Kaskipuu-konsernin liikevaihto oli 60 M€.

 

 

Lisätietoa / tarkentavat kysymykset:

Lisätietoja tehtävästä:

Varkaus, Kotka ja Kouvola, Joensuu, Kuopio, Mikkeli, Savonlinna:: myyntipäällikkö Olli-Pekka Naukkarinen 0406427725

Helsinki, Vantaa, Espoo, Lohja, Raasepori, Kerava ja Hyvinkää:: myyntipäällikkö Janne Ruotsalainen 0407600108

tai liiketoimintajohtaja Kimmo Pyörälä 0400884776

 

Lähetä hakemus:

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen

kimmo.pyorala@kaski.fi

Työ sijaitsee: Viitasaari
Hakuaika: jatkuva

Kuvaus työstä:

Kaskipuu Oy etsii Viitasaaren tehtaalle kokeneita ammattilaisia ikkunoiden ja ovien valmistukseen. Tässä on työpaikka sinulle, joka haluat päästä mukaan Suomen nopeimmin kasvavaan ikkuna- ja ovialan yritykseen.

Osaaminen:

Edellytämme hakijoilta vankkaa kokemusta ikkunoiden ja ovien valmistuksesta ja tarjoamme hienot puitteet Euroopan nykyaikaisimmassa ikkuna- ja ovitehtaassa.

Lisätietoa / tarkentavat kysymykset:

Pauli Saarenpää,  050 577 4311

Lähetä hakemus:

Lähetä hakemus osoitteeseen rekry.vts(at)kaski.fi

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, odt.
  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, odt.

Kaski työnantajana

Kaski-konserni on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Lisäksi konserniin kuuluvat eristealan kiertotalousyhtiöt Ekovilla ja Eko-Expert. Konsernilla on kuusi tehdasta Suomessa ja yksi Latviassa.

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.