Menestymme yhdessä.

Avoimet työpaikat

Työ sijaitsee: Jyväskylä, Kouvola - Lappeenranta, Tampere, pääkaupunkiseutu
Hakuaika: 12.10.-23.11.2018

Kuvaus työstä:

Myymme taloyhtiöille maankuuluja Kaski-ikkunoita ja -ovia avaimet käteen periaatteella. Sinun tehtäväsi projektipäällikkönä on aktiivinen asiakashankinta, myynti sekä projektien asennusten johtaminen yhdessä koulutettujen asennusryhmien kanssa.

Osaaminen:

Arvostamme teknistä koulutusta ja mahdollista aikaisempaa työkokemusta taloyhtiö myynnistä.

Tehtävissä odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

 

Kaskipuu Oy on 40-vuotias suomalainen perheyritys. Ikkuna ja ovi valmistuksen lisäksi Kaskipuu omistaa enemmistön Ekovilla Oy:stä. Kaskipuu on tunnettu korkealaatuisten ikkunoiden sekä ulko- ja parvekeovien valmistuksesta. Vuonna 2017 Kaskipuu-konsernin liikevaihto oli 60 M€.

Lisätietoa / tarkentavat kysymykset:

 • Projektipäällikkö tehtävästä pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Kouvola-Lappeenranta: aluepäällikkö Paavo Parikka p. 0407793589 paavo.parikka@kaski.fi
 • Projektipäällikkö tehtävästä Jyväskylä: aluepäällikkö Pasi Liias p. 0406740411 pasi.liias@kaski.fi

Lähetä hakemus:

Haku on avoinna 23.11 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset:

 • Projektipäällikkö tehtävästä pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Kouvola-Lappeenranta: paavo.parikka@kaski.fi
 • Projektipäällikkö tehtävästä Jyväskylä: pasi.liias@kaski.fi
Työ sijaitsee: Oulun keskusta
Hakuaika: 10.9-30.9.2018

Kuvaus työstä:

Nyt laajennamme taas Oulun toimiston toimintaa ja etsimme kymmentä uutta ajanvaraajaa!

Työnkuvana on varata asiakaskäyntejä tehtaan edustajien kalenteriin. Työssä pärjää hyvin jo pelkällä ahkeruudella ja tekevällä luonteella.

Miksi kannattaa hakea Kaskelle töihin?

 • Vakituinen työpaikka kasvavassa yrityksessä.
 • Etenemismahdollisuuksia firman sisällä.
 • Mahdollisuus ansaita hyvää palkkaa (Pohja+ provisio + bonus)
 • Saat koulutuksen työhön ja koko tiimin tuen.
 • Hienot toimitilat Oulun keskustassa.
 • Loistavat työajat (8.45 – 15.45)
 • Hyviä, motivoivia kisoja (ulkomaanmatkaa etc.)

Nyt on aika siis hakea töitä Kaskelta. Tällä hetkellä meillä on ennestään yksitoista vakituista ajanvaraajaa ja kovimmat heistä tienaavat yli 3000 euroa kuussa.

 

Kaskipuu Oy on 40-vuotias perheyritys, joka toimii Ylikiimingissä, Viitasaarella, Latviassa ja Ruotsissa. Kaskipuu on tunnettu korkealaatuisista ulko-ovista ja ikkunoista. Kaskipuun liikevaihto on n. 70 miljoonaa euroa vuodessa ja jatkamme kasvua edelleen.

 

 

Lisätietoa / tarkentavat kysymykset:

Lisätietoja voi kysyä numerosta 040 6462014.

Lähetä hakemus:

Työt alkavat viimeistään lokakuun alussa, joten laita hakemus nopeasti osoitteeseen olli.holopainen@kaski.fi.

Työ sijaitsee: Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna, Varkaus, Helsinki, Vantaa, Espoo, Lohja, Raasepori, Kerava ja Hyvinkää
Hakuaika: 31.12.2018 saakka

Kuvaus työstä:

Tässä se on. Tilaisuus kuulua Suomen parhaaseen suoramyyntiorganisaatioon, jossa sinua autetaan menestymään ja mielipidettäsi arvostetaan ja kuunnellaan!

Me myymme suomalaisiin koteihin maankuuluja Kaski-ovia ja -ikkunoita avaimet käteen -periaatteella. Meille on tärkeää täyttää asiakkaittemme toiveet ja saavuttaa laadukas lopputulos, jonka takana voimme rehdisti seisoa. Olemme suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet. Olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan turvallisen työpaikan ja näkymät tulevaisuuteen.

Sinun tehtäväsi tehtaanedustajana on myydä Kaski-tuotteita ja -palveluja kuluttaja-asiakkaillemme omalla myyntialueellasi. Työhösi kuuluu aktiivinen asiakashankinta sekä itsenäisesti että yhdessä tiimisi kanssa. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Tarjoamme sinulle

- Loistavat työkaverit ja tiimin

- Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen

- Olemme mukana tekemässä kanssasi tulosta myös perehdytyksen jälkeen

- Hyvän konseptin jossa asiakas ja työntekijät ovat keskiössä

- Ainutlaatuiset vuosikymmenien kokemuksella valmistetut Kaski-tuotteet

- Asiakashankinnan tuen

- Mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin

Kaskipuu Oy on 40-vuotias suomalainen perheyritys. Lisäksi Kaskipuu omistaa enemmistön Ekovilla Oy:stä. Kaskipuu on tunnettu korkealaatuisten ikkunoiden sekä ulko- ja parvekeovien valmistuksesta. Vuonna 2017 Kaskipuu-konsernin liikevaihto oli 60 M€.

 

 

Lisätietoa / tarkentavat kysymykset:

Lisätietoja tehtävästä:

Varkaus, Kotka ja Kouvola, Joensuu, Kuopio, Mikkeli, Savonlinna:: myyntipäällikkö Olli-Pekka Naukkarinen 0406427725

Helsinki, Vantaa, Espoo, Lohja, Raasepori, Kerava ja Hyvinkää:: myyntipäällikkö Jarmo Poukkula 0406636815

tai liiketoimintajohtaja Kimmo Pyörälä 0400884776

 

Lähetä hakemus:

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen

kimmo.pyorala@kaski.fi

Työ sijaitsee: Viitasaari
Hakuaika: jatkuva

Kuvaus työstä:

Kaskipuu Oy etsii Viitasaaren tehtaalle kokeneita ammattilaisia ikkunoiden ja ovien valmistukseen. Tässä on työpaikka sinulle, joka haluat päästä mukaan Suomen nopeimmin kasvavaan ikkuna- ja ovialan yritykseen.

Osaaminen:

Edellytämme hakijoilta vankkaa kokemusta ikkunoiden ja ovien valmistuksesta ja tarjoamme hienot puitteet Euroopan nykyaikaisimmassa ikkuna- ja ovitehtaassa.

Lisätietoa / tarkentavat kysymykset:

Pauli Saarenpää,  050 577 4311

Lähetä hakemus:

Lähetä hakemus osoitteeseen rekry.vts(at)kaski.fi

 • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, odt.
 • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, odt.

Kaski työnantajana

Kaskipuu Oy on 40-vuotias perheyritys, joka toimii Ylikiimingissä, Viitasaarella, Latviassa ja Ruotsissa. Kaskipuu on tunnettu korkealaatuisten ulko- ja parvekeovien valmistuksesta. Vuoden 2016 aikana rakensimme uuden ikkunatehtaan ja aloitamme maanlaajuisen Kaski-tuotteiden asennus- ja remonttipalvelun.

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Meillä Kaskessa perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.