Ikkunoiden asennus vaivattomasti Kaskipuulta

Ikkunoiden asennus - Jopa yhdessä päivässä

Kasken ammattitaitoiset asentajat vaihtavat ikkunat nopeasti ja laadukkaasti joka vuodenaikana, myös talvella. Aivan kuten lämpimänäkin vuodenaikana, ikkunat asennetaan yksi kerrallaan. Näin ikkuna on auki vain hetken. Ikkunaremontti omakotitaloon onnistuu Kaskella jopa yhdessä päivässä! Asennettaessa ikkunoita taloyhtiöön, huoneiston jäähtymistä vähentää myös väliovien sulkeminen asennuksen aikana.

heron sertifikaatit
ikkunaremontti ja ikkunoiden asennus heron sertifikaatit

Kaski-ikkunat ja ovet asennettuna

Suunnitelmissa ovi- tai ikkunaremontti? Kaskipuun asennuspalvelu hoitaa ikkunoiden ja ovien asentamisen ammattitaidolla ja takuutyönä. Kun hankit uudet ikkunat tai ovet Kaskipuulta, voit tilata myös asennustyön samalla. Näin saat laadukkaat ja kotimaiset ikkunat ja ovet samasta paikasta asennettuna niin kotiin, mökille kuin myös taloyhtiöön helposti ja luotettavasti.

Kaskipuu on toiminut alalla jo yli 45 vuotta ja on suomalaisena perheyrityksenä tunnetuin ovi- ja ikkunatoimittaja. Voit luottaa työnlaatuun. Teemme asennukset takuutyönä, vastaamme siis täysin ikkunoiden ja ovien asennusten toimivuudesta ja laadusta. Voit täysin luottaa Kasken ammattilaisiin, asennukset sujuvat näppärästi: omakotitalossa asennustyö vie yleensä päivän tai kaksi ja taloyhtiössä asennetaan noin yksi asunto päivässä.

Kaski asennuspalvelu on käytettävissäsi joka paikkakunnalla Suomessa. Ota siis yhteyttä, niin suunnitellaan remontti yhdessä aikataulutoiveidesi mukaan ja kohteesi erityistarpeet huomioon ottaen.

Varaa maksuton Kaski Asiantuntijapalvelukäynti.

Kasken ikkunoiden asennus - Avaimet käteen -periaatteella

Suunnittelu- ja mittauskäynti

Kuuntelemme tarpeesi ja autamme valitsemaan toiveittesi mukaiset ikkunat ja ovet. Prikulleen taloosi mitoitettuna.

Täsmätoimitus

Toimitamme huippulaadukkaat Kaski-ikkunat ja ovet suoraan tontillesi yhdessä sovittuna aikana. Turvallisesti ja täsmällisesti.

Asennuspalvelu

Ammattitaitoisiin asentajiimme voit luottaa. He tekevät priimaa takuujälkeä taloasi kunnioittaen.

Hyväksyntä

Tarkistamme työmme yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme asennuspöytäkirjan. Ja lopuksi lyömme kättä päälle.

Kierrätys

Vanhat ikkunat ja ovet sekä purkujäte eivät ole asiakkaamme päänsärky. Kuljetamme ne pois ja vastaamme kierrätysjätteestä.

Asiakaspalvelu

Asennamme teille elämää kestävät puitteet. Myönnämme ikkunoille 25 vuoden lahoamattomuustakuun!

Näin se tapahtuu - ikkunoiden asennus Kasken tapaan!

Kaski ovi-ja ikkunaremontti on asiakkaalle vaivaton kokemus. Kasken tuotteilla lisäät asumismukavuutta, säästät energiaa ja voit myös vaikuttaa kotisi ulkonäköön. Teemme remontit sekä kuluttaja-asiakkaille että taloyhtiöille. Katso videolta, kuinka ikkunaremontti tapahtuu!

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsoaksesi videon.