Kotimaiset ulko-ovet

Ulko-ovi - siitä Kaskipuu tunnetaan

Kaskipuu valmistaa kotimaisia ulko-ovia ja muita ovia suomalaisiin koteihin. Alusta alkaen pohjoissuomalaisen perheyhtiön perustana on ollut laadukkaat, käsintehdyt puuovet. Ensimmäisten, perustaja Eero Kasken valmistamien ulko-ovien laatu ja tunnelma seuraavat mukana kaikissa Kasken tuotteissa - säilyen puusepältä asiakkaan jälkipolville asti. Huolella valittu ulko-ovi täydentää talon arkkitehtuuria ja on sopusoinnussa ilmeen kanssa: ulkoa päin se antaa leimansa talon luonteelle, sisältä päin se on osa eteistilan ilmettä. Ovi on portti, josta perhe kulkee ulos ja vieraat kutsutaan sisään. Kaskilaiset ovat tunnustettuja muotoilun ammattilaisia ja käsityön osaajia, jotka ymmärtävät mikä merkitys heidän työllään on asiakkaalle - sinulle.

heron sertifikaatit
heron sertifikaatit

Avaa ovi kohti nollapäästöisyyttä

Toimme ensimmäisenä markkinoille hiilineutraalit puudesign -ovet. Nämä ovet kestävät katsetta ja aikaa. Olemme ylpeitä saavutuksestamme, mutta matka jatkuu. Edelläkävijänä tarjoamme uusia mahdollisuuksia kestäviin valintoihin ja hiilijalanjäljen pienentämiseen.

→ Hiilineutraali ovisarja

Tutustu kotimaisiin ja laadukkaisiin Kaski-oviin sekä niiden valmistamiseen!

Kaski-ovi on syntynyt yli 40 vuotta sitten Eero Kasken mestarillisissa käsissä. Ovet olivat niin onnistuneita, että muutkin tahtoivat näitä ovia.

Kaski ovimallistot

Perinteisiin pientaloihin hyvin sopiva Classic-mallisto edustaa perinteistä suomalaista ovimuotoilua. Design-malliston puiset ja maalipintaiset ulko-ovet puolestaan soveltuvat mainiosti moderniin taloarkkitehtuuriin. Tarjoamme sisustustietoisille myös muotoilija Ristomatti Ratian ovimallit, jotka nostavat kotisi arvoa entisestään.

Mökki- ja hirsitalovalmistajille löytyy myös omat mallistonsa. Tervetuloa valitsemaan makuusi ja taloosi sopiva ulko-ovi laajasta valikoimastamme! Sen oikean löytämiseen kannattaa käyttää hieman aikaa ja vaivaa.

Kaski ovi- ja ikkunakirja

Viimeisteltyä muotoilua ja puusepän taitoa

Suomalaisella osaamisella ja asenteella