Kotimaiset ulko-ovet

Ulko-ovi - siitä Kaskipuu tunnetaan

Kaskipuu valmistaa kotimaisia ulko-ovia ja muita ovia suomalaisiin koteihin. Alusta alkaen pohjoissuomalaisen perheyhtiön perustana on ollut laadukkaat, käsintehdyt puuovet. Ensimmäisten, perustaja Eero Kasken valmistamien ulko-ovien laatu ja tunnelma seuraavat mukana kaikissa Kasken tuotteissa - säilyen puusepältä asiakkaan jälkipolville asti. Huolella valittu ulko-ovi täydentää talon arkkitehtuuria ja on sopusoinnussa ilmeen kanssa: ulkoa päin se antaa leimansa talon luonteelle, sisältä päin se on osa eteistilan ilmettä. Ovi on portti, josta perhe kulkee ulos ja vieraat kutsutaan sisään. Kaskilaiset ovat tunnustettuja muotoilun ammattilaisia ja käsityön osaajia, jotka ymmärtävät mikä merkitys heidän työllään on asiakkaalle - sinulle.

heron sertifikaatit
heron sertifikaatit

Avaa ovi kohti nollapäästöisyyttä

Toimme ensimmäisenä markkinoille hiilineutraalit puudesign -ovet. Nämä ovet kestävät katsetta ja aikaa. Olemme ylpeitä saavutuksestamme, mutta matka jatkuu. Edelläkävijänä tarjoamme uusia mahdollisuuksia kestäviin valintoihin ja hiilijalanjäljen pienentämiseen.

→ Hiilineutraali ovisarja

Tutustu kotimaisiin ja laadukkaisiin Kaski-oviin sekä niiden valmistamiseen!

Kaski-ovi on syntynyt yli 40 vuotta sitten Eero Kasken mestarillisissa käsissä. Ovet olivat niin onnistuneita, että muutkin tahtoivat näitä ovia.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsoaksesi videon.

Kaski ovimallistot

Perinteisiin pientaloihin hyvin sopiva Classic-mallisto edustaa perinteistä suomalaista ovimuotoilua. Design-malliston puiset ja maalipintaiset ulko-ovet puolestaan soveltuvat mainiosti moderniin taloarkkitehtuuriin. Tarjoamme sisustustietoisille myös muotoilija Ristomatti Ratian ovimallit, jotka nostavat kotisi arvoa entisestään.

Mökki- ja hirsitalovalmistajille löytyy myös omat mallistonsa. Tervetuloa valitsemaan makuusi ja taloosi sopiva ulko-ovi laajasta valikoimastamme! Sen oikean löytämiseen kannattaa käyttää hieman aikaa ja vaivaa.

Kaski ovi- ja ikkunakirja

Viimeisteltyä muotoilua ja puusepän taitoa

Suomalaisella osaamisella ja asenteella

Ulko-ovet

 • Kyllä saa, hdf-ovet on saatavilla 2-värimaalattuina ja puudesignovet 2-värikuultokäsiteltyinä.
 • Saa tiettyihin rajoihin asti. Esimerkiksi Kaski-ovien maksimikorkeus on 2290 mm ja leveys 1190 mm. Minimimitat vaihtelevat ovimallien mukaan.
 • Vakio levyovissa karmileveys – 164mm ja Thermo-ovessa karmi – 188mm.
  Puudesignovessa karmi – 181mm.
 • Kaikki uritetut ovet on mahdollista tilata ilman uria. Löydät myös kuvat sileistä ovista nettisivuiltamme.
 • 1.0- oven U-arvo on 1.0 tai alle ja ovilehden vahvuus 62 mm. Thermo-ovessa ovilehden vahvuus on 86 mm ja U-arvo aina alle 0,8, jopa 0,6.
 • U-arvot löytyvät suoritustasoilmoituksista, jotka löydät nettisivuiltamme kohdasta aineisto.
 • Palo- ja ääniominaisuudet on merkitty liekin- ja kuulokkeen kuvilla sekä nettisivuilla että ikkuna- ja ovikirjassamme.
 • Ovien suoranapysymistakuu on 15 vuotta. Rakennetakuuta annamme 3 vuotta, poislukien puuvalmiit mökkiovet, joilla on yhden vuoden takuu.
 • Kaski-ovet on tilattavissa kaikissa RAL Classic- ja RR-väreissä, poislukien neonvärit ja metallihohtovärit.
 • Onnistuu.* Crepi-lasissa on kuviointi lasien välissä, mikä antaa näkösuojaa. Lasien ominaisuuksista lisää täällä.
 • Oviin on saatavilla runsaasti lisävarusteita, kuten murtosuojarauta, ovipumppu, potkupelti, ovikello ja ovisilmä. Tutustu lisävarusteisiin ovikohtaisesti katsomalla oven lisävarusteet.
 • Kaikki ovimallit on saatavilla myös pariovina. Pariovien maksimileveys on 1990 mm ja minimileveys 1290 mm.
 • Hdf-ovien karmisyvyydet ovat 115, 130, 170 ja 210 mm ja Puudesignovien
  130 ja 170 mm. Ovikohtaiset tiedot löytyvät nettisivuilta kohdasta aineistot/ tuotekortit.
 • Kaski-ovia myydään rautakaupoissa, mutta voit ostaa oven myös suoraan kuluttajamyynnistämme, os. myynti@kaski.fi
 • Kaikki ovimallit on saatavilla ilman potkupeltiä. Muistathan mainita tämän ovea tilatessa.

*Osasta muutostöistä voidaan periä lisämaksua.

 • Ovet on pakattu ja suojattu kuljetuksen ajaksi alustoille (lavoille) ja suojamuoveihin. Nämä pakkaukset eivät ole tarkoitettu pitkäaikaiseen varastointiin ulkona. Ovet tulee varastoida kuivassa tilassa tasaisella alustalla. Mikäli joudut varastoimaan ovia ulkona, huolehdi alustan tasaisuudesta ja ovien hyvästä säältä ja vedeltä suojaamisesta sekä ilman vaihtumisesta suojapeitteiden ja ovien välillä. Ovet voivat olla kuljetusalustoilla varastoinnin aikana.