Valtakunnan vaivattomin

Ikkunaremontti kerrostaloon

Kasken ikkunaremontti kerrostaloihin on isännöitsijöille, taloyhtiöille ja sen asukkaille erittäin vaivatonta Kaskipuun ammattilaisten suorittamana. Ikkunoiden elinikä on noin 30-40 vuotta, riippuen niiden laadusta ja tehdyistä huoltotoimenpiteistä. Kaskella pidämme huolen, että kerrostalonne ikkunaremontti etenee turvallisesti, siististi ja sovitussa aikataulussa. Hoidamme myös ajantasaisen tiedottamisen. Kokeneet projektipäälliköt sekä asentajat huolehtivat siitä, että ikkunaremontti toteutuu joustavasti ja luotettavasti talon elämän huomioiden.

heron sertifikaatit
ikkunaremontti taloyhtiöön heron sertifikaatit

Kaskipuun maksuton

Ikkunaremontti-asiantuntijapalvelu taloyhtiöille

Isännöitsijöille ja taloyhtiöiden hallituksille suunnattu palvelu helpottaa asiointia – hyödynnä asiantuntijoidemme ammattitaitoa jo suunnitteluvaiheessa. Näin varmistat onnistuneen ikkunaremontin! Tämä auttaa selkeyttämään kilpailuttamista, helpottaa tiedottamista ja vähentää isännöitsijän taakkaa. Hyödy maksuttomasta palvelustamme heti.

→ Ota yhteyttä asiantuntijapalveluumme

Miten tapahtuu

Ikkunaremontti kerrostaloon

Aloitamme aina kerrostalojen ikkuna-asennukset tekemällä malliasennuksen. Näin asukkaat pääsevät tutustumaan lopputulokseen jo etukäteen. Ikkuna-asennukset tehdään yleensä yhden työpäivän aikana per asunto ja näin asennus on hyvin vaivaton asukkaille. Tiedotamme etenemisestä säännöllisesti.

→ Tutustu kerrostalon ikkunaremonttiin
ikkunaremontti taloyhtiössä valmistui lokakuussa

Lisää tyyliä, energiatehokkuutta ja viihtyisyyttä

Kaski-ikkunaremontilla

Haluatteko säilyttää talonne ilmeen vai modernisoida sitä? Kaski-ovilla ja -ikkunoilla se onnistuu – kaikissa väreissä ja haluamallanne tyylillä. Helppotoimiset ja tiiviit Kaski-tuotteet tarkoittavat lisää viihtyisyyttä, mukavuutta ja vähemmän energiankulutusta. Kaski tuo taloonne ja yhtiöönne lisää tyyliä, asumisen viihtyisyyttä ja energiatehokkuutta. Kaikki kerralla kuntoon yhdeltä toimittajalta – niin asukkaan, yhtiön kuin isännöitsijän kannalta helposti ja luotettavasti. 40 vuoden kokemuksen ja osaamisen huomaatte ammattitaidolla tehdyissä Kaski-ikkunoissa ja -ovissa sekä avaimet käteen -remonttipalvelussamme.

→ Pyydä tarjous
Ikkunaremontti

Tavoitteena aina

Tyytyväinen taloyhtiö

Kaskipuun tarjoama kerrostalon ovi- ja ikkunaremontti on vaivaton ja miellyttävä kokemus. Suunnittelu, asennus, työturvallisuus, projektinjohto, tiedottaminen – kaikki parasta Kaski-laatua. Kaski hoitaa kerrostalonne ikkunaremontin turvallisesti ja siististi asunto kerrallaan. Asunnoista ei tarvitse muuttaa pois ikkunaremontin ajaksi. Asukkaita tiedotetaan tapahtumista säännöllisesti ja hyvissä ajoin. Lopputuloksena on huoleton asuminen ja tyytyväinen asiakas.

→ Esite taloyhtiöille

Tutustu videoilta Kasken ikkuna-asennuksiin sekä Kaskipuun tarinaan

Kaski pitää melut pihalla, kylmän ulkona ja lämmön sisällä.

1.

Luotettava.

Kaski on luotettava ja vakavarainen yritys, joka toimii neljän vuosikymmenen kokemuksella ja näkemyksellä.

2.

Suomalainen.

Kaski-tuotteet on suunniteltu vaativiin suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaiseen makuun. Eipä ihme, että rakentajat ja remontoijat ovat tehneet Kaski-ovista selkeän markkinajohtajan.

3.

Korkealaatuinen.

Kaski-tuotteiden laadusta ja kestävyydestä kertovat myöntämämme takuut: 15 vuoden suoranapysymistakuu oville ja 25 vuoden lahoamattomuustakuu ikkunoille.

4.

Monipuolinen.

Maan laajimmasta ovivalikoimasta löydät omasi. Olisiko upea ja jämerä puuovi sinun valintasi?

5.

Palveleva.

Koe Kaski-remontin helppous ja vaivattomuus. Kerralla valmista jopa yhdessä päivässä.

Näin etenee ikkunaremontti taloyhtiölle

Suunnittelu ja neuvonta

Kuuntelemme toiveesi ja tarpeesi ja autamme sinua valitsemaan juuri oikeat ikkunat ja ovet.

Yksilölliset ratkaisut

Kaski tarjoaa yksilölliset tuotteet ja ratkaisut myös taloyhtiöiden asukkaille. Parvekeovenlasin koko, auringonsuojalasi, kukkalauta... valitse makusi mukaan!

Tiedottaminen

Ajantasaisen tiedon saanti on tärkeä osa onnistunutta remonttia. Tiedotamme aktiivisesti taloyhtiön asukkaille projektin etenemisestä – mitä tehdään ja missä aikataulussa.

Asennus ja työturvallisuus

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät takuu-jälkeä asukkaita kunnioittaen, paikat suojaten ja siististi. Huolehdimme aina asentajiemme työturvallisuudesta!

Poiskuljetus ja kierrätys

Vanhat ikkunat ja ovet sekä purkujäte eivät jää asiakkaamme harmiksi. Kuljetamme ne pois ja vastaamme kierrätyksestä. Kaski on parasta talolle ja ympäristölle.

Hyväksyntä

Työ tarkistetaan ja valmiista kohteesta tehdään asennuspöytäkirja. Huolehdimme vuositarkastuksesta ja takuutöistä.

Kaski-takuu

Minkä teemme ja asennamme, toimii ja kestää. Myönnämme oville markkinoiden pisimmän suoranapysymistakuun 15 vuotta ja ikkunoille 25 vuoden lahoamattomuustakuun!