Valtakunnan vaivattomin

Ikkunaremontti rivitaloon

Kasken ikkunaremontti rivitaloon on isännöitsijöille, taloyhtiöille ja sen asukkaille vaivaton kokemus. Ikkunoiden elinikä on noin 30-40 vuotta, riippuen niiden laadusta ja tehdyistä huoltotoimenpiteistä. Kaskipuulla pidämme huolen, että ikkunaremontti etenee turvallisesti, siististi ja sovitussa aikataulussa. Hoidamme myös ikkunaremontista tiedottamisen. Kokeneet projektipäälliköt sekä asentajat huolehtivat siitä, että ikkunaremontti toteutuu joustavasti ja luotettavasti talon elämän huomioiden.

heron sertifikaatit
Kaskipuu ikkunaremontti taloyhtiölle heron sertifikaatit
markiisit ikkunat

Kaskipuun maksuton

Ikkunaremontti-asiantuntijapalvelu rivitaloihin

Isännöitsijöille ja taloyhtiöiden hallituksille suunnattu palvelu helpottaa asiointia – hyödynnä asiantuntijoidemme ammattitaitoa jo suunnitteluvaiheessa. Näin varmistat onnistuneen ikkunaremontin rivitaloosi! Tämä auttaa selkeyttämään kilpailuttamista, helpottaa tiedottamista ja vähentää isännöitsijän taakkaa. Hyödy maksuttomasta palvelustamme heti.

→ Ota yhteyttä asiantuntijapalveluumme
ovet ja ikkunat Kaskelta

Lisää tyyliä, energiatehokkuutta ja viihtyisyyttä

Kaski-ikkunaremontilla

Haluatteko säilyttää talonne ilmeen vai modernisoida sitä? Kaski-ovilla ja -ikkunoilla se onnistuu – kaikissa väreissä ja haluamallanne tyylillä. Helppotoimiset ja tiiviit Kaski-tuotteet tarkoittavat lisää viihtyisyyttä, mukavuutta ja vähemmän energiankulutusta. Kaski tuo taloonne ja yhtiöönne lisää tyyliä, asumisen viihtyisyyttä ja energiatehokkuutta. Kaikki kerralla kuntoon yhdeltä toimittajalta – niin asukkaan, yhtiön kuin isännöitsijän kannalta helposti ja luotettavasti. 40 vuoden kokemuksen ja osaamisen huomaatte ammattitaidolla tehdyissä Kaski-ikkunoissa ja -ovissa sekä avaimet käteen -remonttipalvelussamme.

→ Pyydä tarjous

Tavoitteena aina

Tyytyväinen taloyhtiö

Kaski ovi- ja ikkunaremontti taloyhtiöille on vaivaton ja miellyttävä. Suunnittelu, asennus, työturvallisuus, projektinjohto, tiedottaminen – kaikki parasta Kaski-laatua. Kaski hoitaa rivitalonne ikkunaremontin turvallisesti ja siististi asunto kerrallaan. Asunnoista ei tarvitse muuttaa pois ikkunaremontin ajaksi. Asukkaita tiedotetaan tapahtumista säännöllisesti ja hyvissä ajoin. Lopputuloksena on huoleton asuminen ja tyytyväinen asiakas.

→ Esite taloyhtiöille

Kaski pitää melut pihalla, kylmän ulkona ja lämmön sisällä.

1.

Luotettava.

Kaski on luotettava ja vakavarainen yritys, joka toimii neljän vuosikymmenen kokemuksella ja näkemyksellä.

2.

Suomalainen.

Kaski-tuotteet on suunniteltu vaativiin suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaiseen makuun. Eipä ihme, että rakentajat ja remontoijat ovat tehneet Kaski-ovista selkeän markkinajohtajan.

3.

Korkealaatuinen.

Kaski-tuotteiden laadusta ja kestävyydestä kertovat myöntämämme takuut: 15 vuoden suoranapysymistakuu oville ja 25 vuoden lahoamattomuustakuu ikkunoille.

4.

Monipuolinen.

Maan laajimmasta ovivalikoimasta löydät omasi. Olisiko upea ja jämerä puuovi sinun valintasi?

5.

Palveleva.

Koe Kaski-remontin helppous ja vaivattomuus. Kerralla valmista jopa yhdessä päivässä.

Näin etenee rivitalon ikkunaremontti

Suunnittelu ja neuvonta

Kuuntelemme toiveesi ja tarpeesi ja autamme sinua valitsemaan juuri oikeat ikkunat ja ovet.

Yksilölliset ratkaisut

Kaski tarjoaa yksilölliset tuotteet ja ratkaisut myös taloyhtiöiden asukkaille. Eri lasikoolla parvekeovet, auringonsuojalasi, kukkalauta... valitse makusi mukaan!

Tiedottaminen

Ajantasaisen tiedon saanti on tärkeä osa onnistunutta remonttia. Tiedotamme aktiivisesti rivitalon asukkaille projektin etenemisestä – mitä tehdään ja missä aikataulussa.

Asennus ja työturvallisuus

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät takuu-jälkeä asukkaita kunnioittaen, paikat suojaten ja siististi. Huolehdimme aina asentajiemme työturvallisuudesta!

Poiskuljetus ja kierrätys

Vanhat ikkunat ja ovet sekä purkujäte eivät jää asiakkaamme harmiksi. Kuljetamme ne pois ja vastaamme kierrätyksestä. Kaski on parasta talolle ja ympäristölle.

Hyväksyntä

Työ tarkistetaan ja valmiista kohteesta tehdään asennuspöytäkirja. Huolehdimme vuositarkastuksesta ja takuutöistä.

Kaski-takuu

Minkä teemme ja asennamme, toimii ja kestää. Myönnämme oville markkinoiden pisimmän suoranapysymistakuun 15 vuotta ja ikkunoille 25 vuoden lahoamattomuustakuun!