Ikkunoiden lisävarusteet

Kaski-ikkunoiden lisävarusteilla luot omaa kotiasi ja tarpeitasi vastaavat ikkunat.

Ikkunoihin on saatavilla runsaasti erilaisia lisävarusteita, joilla viimeistelet ikkunasi toimivuuden ja ulkonäön ja saat niistä juuri sellaiset kuin haluat. Tutustu lisävarusteisiimme alapuolelta ja kysy tarvittaessa lisää myyjältäsi!

heron sertifikaatit
Kaski Ikkunat ikkunaremontti pori heron sertifikaatit

Lisävarusteet

VISOR KAIHDIN

Visor kaihtimet ikkunoihin ja ovi-ikkunoihin. Sisustajat ovat ottaneet tuotteen omakseen, sillä erilaisilla kangas- ja profiilinväriyhdistelmillä saat luotua juuri sellaisen tunnelman kuin haluat.

KASKI ONE-WAY

Ikkunoihin tarkoitettu Kaski One-Way-venttiili takaa puhtaan ja raikkaan sisäilman. Pitkän tuotekehityksen tuloksena syntyneet Kaski One-Way-venttiilit ovat helppokäyttöisiä ja suodattimen vaihto tapahtuu nopeasti. Täällä lisää.

HYÖNTEISPUITTEET

Hyönteispuite on tuuletusikkunan hyödyllinen lisävaruste, joka estää hyönteisten pääsyn sisälle tuuletuksen aikana. Puite kannattaa irrottaa talven ajaksi ja puhdistaa esimerkiksi pesemällä ja mietoja pesuaineita käyttäen. Ohje verkon irroittamiseen täältä.

SÄLEKAIHTIMET

Avattaviin ikkunoihin on saatavilla integroidut sälekaihtimet, jotka asennetaan valmiiksi tehtaalla. Integroiduissa kaihtimissa kaihtimen asentoa säädetään yhdestä nupista pyörittämällä. Mekanismi on siististi puitteen sisällä. Integroituvia kaihtimia on saatavilla myös mekanismilla, joka kelaa kaihtimen narut puitteen sisälle. Kiinteään ikkunaan on saatavilla pinta-asennetut sälekaihtimet tai vekkikaihtimet. Kuvassa kiinteän ikkunan kaihdin.

AUKIPITOLAITE

Tuuletusta varten ikkuna voidaan varustaa aukipitolaitteella. Voit tällöin lukita ikkunan portaattomasti haluttuun asentoon. Aukipitolaitteet valitaan tuuletusikkunoihin.

KIINTEÄ LIIMARISTIKKO

Saatavilla myös liimaristikko, joka kiinnitetään avattavan ikkunan ulkopuitteen lasiin molemmin puolin. Liimaristikon profiileja on saatavilla kolmea leveyttä: 30 mm, 60 mm ja 90 mm. Katso tarkemmat tiedot tuotekortista.

IRROITETTAVA KEHÄRISTIKKO

Kehäristikko kiinnitetään ja irrotetaan samalla tavalla kuin hyönteispuite. Ristikolla saat luotua erilaista ilmettä ja ulkonäköä ikkunoillesi ja talollesi. 

PESUTUKI/ PUITETUKI

Puitetuki on tarkoitettu tukemaan suuria ikkunoita niiden avattuna ollessa, esimerkiksi pesun aikana. Puitetuki säädetään ikkunan asennusvaiheessa oikeaan pituuteen.

TUULETUSLUUKKU

Kun ikkuna halutaan varustaa tuuletusmahdollisuudella, on ratkaisu tähän Kaskipuun tuuletusikkuna tai -luukku. Kuvassa tuuletusluukku ensin ulkoapäin, sitten sisäpuolelta ja avattuna.