Mökkiovet

Kasken mökkiovet ja huvilaovet viimeistelevät vapaa-ajan asunnon ilmeen. Valitse sopivin ovi vapaa-ajan asuntoosi joko ikkunalla varustettuna tai umpiovena. Kasken mallistosta...

Kasken mökkiovet ja huvilaovet viimeistelevät vapaa-ajan asunnon ilmeen. Valitse sopivin ovi vapaa-ajan asuntoosi joko ikkunalla varustettuna tai umpiovena. Kasken mallistosta löydät sinulle sopivan mökkioven tai huvilaoven!

Mökkiovet

Mökkiovet on valmistettu terveoksaisesta männystä ja ne toimitetaan puuvalmiina. Eri pintakäsittelyitä tilattavissa. ML4A ja MO4A -mökkiovien runko on valmistettu 40 mm huultamattomasta mäntyliimapuukehyksestä. ML5A ja MO5A -mökkiovien runko on valmistettu 53 mm huulletusta mäntyliimapuukehyksestä. Ovilehdessä on muotoiltu tiiviste. Lukkorunko on KP4190. Mökkiovissa on korkeus- ja sivuttaissäädettävät murtosuojasaranat, saranamäärä vaihtelee oven rakenteen ja koon mukaan.

Talviasuttavien huviloiden ovet

Huvilaovet ovat muotoilultaan selkeitä ja ajattomia. Tästä syystä ovet sopivat talviasuttavien huviloiden lisäksi hyvin myös taloihin. Ovet täyttävät nykyiset asuinrakennusten lämmöneristysvaatimukset. U-arvo on 1,0 tai alle.  Lasiaukollisissa ovissa on 3-kertainen eristyslasi. Ovilehden runko on UL6A- ja UO6A -malleissa 62 mm ja UL7A- ja UO7A- malleissa 74 mm. Karmi on valmistettu terveoksaisesta männystä. Ovet on varustettu kahdella tiivisteellä. Lukkorunko on LC102. Ovissa on korkeus- ja sivuttaissäädettävät murtosuojasaranat, saranamäärä vaihtelee oven rakenteen ja koon mukaan.

Näytä lisää

Haku