Valtakunnan vaivattomin

Omakotitalon ikkunaremontti

Kaskipuun ikkunaremontilla lisäät asumismukavuutta, säästät energiaa ja voit vaikuttaa kotisi ulkonäköön ja sisustukseen. Ikkunaremontti suunnitellaan, mitoitetaan ja asennetaan aina ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella ja on asiakkaalle vaivaton. Me asennamme kotiisi suomalaiset, elämää kestävät ja laadukkaat Kaski-ikkunat ja -ovet. Voit toteuttaa unelmasi oviremontin tai ikkunaremontin Kaski-rahoituksella. Näin pääset nauttimaan uusien ovien ja ikkunoiden tuomista hyödyistä heti, mutta kulut saat jaettua kätevästi ja fiksusti kuukausieriin. Vaivaton ratkaisu, joka ei vaadi säästöjä!

heron sertifikaatit
ikkunaremontti taloon heron sertifikaatit

Helposti ja kerralla kuntoon

Kaski -ikkunat asennettuna

Kaski – ikkunaremontissa vaihdamme ovet ja ikkunat luotettavasti ja ripeästi. Saat ikkunaremontin kerralla kuntoon jopa yhdessä päivässä! Meillä on 40 vuoden kokemus ja osaaminen, minkä huomaat ammattitaidolla tehdyissä Kaski-tuotteissa ja koko avaimet käteen -remonttipalvelussamme.

→ Kaski asennus – yrityksen käyntikortti
kaski ikkunat

Asiakas on tärkein

Vaivaton ikkunaremontti Kaskelta

Tavoitteena aina tyytyväinen asiakas

Kaski ovi- ja ikkunaremontti on asiakkaalle vaivaton ja miellyttävä kokemus. Kaskipuun yksi arvoista on ”Asiakas on tärkein” ja tavoite on, että lopputulos on huoleton ja asiakas on tyytyväinen. Me asennamme kotiisi elämää kestävät tuotteet.

Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti NPS-tutkimuksella. Tämä luku kertoo Kaskipuun asiakkaiden halukkuutta suositella myös muille Kaskipuun tuotteita. Kaskipuun NPS -luku on tällä hetkellä 57, mikä on todella korkea tällä toimialalla ja kertoo erittäin korkeasta asiakastyytyväisyydestä.

→ Ota yhteyttä oman alueesi tehtaanedustajaan
Kotimaiset Kaskipuun ikkunat

Joustavat maksuvaihtoehdot

Ikkunaremontti Kaski-rahoituksella

Voit toteuttaa Kaskipuun ikkunaremontin rahoituksen avulla. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jakaa kustannukset useammalle kuukaudelle, mikä helpottaa taloudellista taakkaa ja koko ikkunaremonttia ei tarvitse maksaa heti. Lue lisää aiheesta tästä. Tutustu, laske ja hae heti Kaski-rahoitus!

→ Tutustu laskuriin

Katso videolta, kuinka tapahtuu ikkunaremontti Kasken tapaan!

Näin valmistuu Kaski - ikkunaremontti

Suunnittelu- ja mittauskäynti

Kuuntelemme tarpeesi ja autamme valitsemaan toiveittesi mukaiset ikkunat ja ovet. Prikulleen taloosi mitoitettuna.

Täsmätoimitus

Toimitamme huippulaadukkaat Kaski-ikkunat ja ovet suoraan tontillesi yhdessä sovittuna aikana. Turvallisesti ja täsmällisesti.

Asennuspalvelu

Ammattitaitoisiin asentajiimme voit luottaa. He tekevät priimaa takuujälkeä taloasi kunnioittaen.

Hyväksyntä

Tarkistamme työmme yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme asennuspöytäkirjan. Ja lopuksi lyömme kättä päälle.

Poiskuljetus ja kierrätys

Vanhat ikkunat ja ovet sekä purkujäte eivät ole asiakkaamme päänsärky. Kuljetamme ne pois ja vastaamme kierrätysjätteestä. Kaski-saneeraus on parasta talolle ja ympäristölle.

Asiakaspalvelu

Minkä teemme ja asennamme, se toimii ja kestää. Myönnämme oville markkinoiden pisimmän suoranapysymistakuun 15 vuotta ja ikkunoille 25 vuoden lahoamattomuustakuun!

Usein kysytyt kysymykset Kaski-ikkunaremontista

Nykyikkunat ovat energiatehokkuudeltaan eri luokkaa kuin vanhat. Remontti maksaakin itsensä takaisin energiansäästössä. Esimerkkilaskelmassa vanhassa Kuopiossa sijaitsevassa talossa on 2-lasiset ikkunat, joiden U-arvo on 2,8 W/m²,K, energialuokka on G. Kun nämä ikkunat vaihdetaan uusiin, joiden U-arvo on 1,0 W/m²,K ja energialuokka A, saadaan energiansäästöä 20 m² ikkunapinta-alaan 6485 kWh(vuosikulutus) – 2316 kWh = 4169 kWh/ vuosi, joka on rahassa noin 416,88 € euroa vuodessa. Ikkunaremontin teko myös nostaa aina kiinteistösi arvoa.

Uusien ikkunoiden ja ovien on tarkoitus kestää aikaa, joten remontin toteutuksessa on hyvä tehdä oikeita valintoja.

Jokainen remonttikohde on erilainen. Ikkunaremontin hinnasta noin puolet koostuu itse ikkunoista ja puolet asennuksesta, siihen liittyvistä tarvikkeista tai mahdollisista lisävarusteista. Huolellinen valmistautuminen säästää rahaa pitkässä juoksussa.

Toteutuneita ikkunaremontin hintaesimerkkejä:

  • 3 ikkunaa ja 2 ovea asennettuna: 5000 – 9000 €
  • 10 ikkunaa, ei sälekaihtimia, asennettuna: 8000 – 12 000 €
  • 11 ikkunaa ja 3 ovea asennettuna: 11 000 – 17 000 €
  • 14 ikkunaa, 3 ovea, lisävarusteita sekä lukot, asennettuna: 13 500 – 20 000 €

Mikäli haluat tietää lisää ikkunaremontin hinnasta, lue artikkelimme aiheesta!

Suurin osa ikkunaremontin ostajista hankkii uudet ikkunat juuri rahoituksella. Kaski-rahoitus on helppo tapa ostaa ikkunaremontti. Joustavilla kuukausierillä hoidat maksua tasaisesti ja mahdollisen säästetyn pääoman voit käyttää muihin kohteisiin. Voit aina halutessasi lyhentää vaikka koko lainan kerralla pois. Kokeile ikkunaremontin rahoituslaskuria.

Kaskipuun kokeneet asentajat asentavat ikkunat jopa yhdessä päivässä. Ammattitaitoiset tekijät tekevät ikkunaremontin nopeasti ja vaivattomasti. Ikkunaremontissa ikkuna-aukko on vain hetken auki, joten talokaan ei jäähdy. Talossa voi asua remontin aikana.

Mittatilaustuotteiden toimitusaika on 5-6 viikon välillä. Kysy tarkka toimitusaika Kaskipuun myyjältäsi.

Ikkunaremontin voi toteuttaa ympäri vuoden, myös talvella. Vuodenajasta riippumatta tärkeintä remontissa on hyvät ja laadukkaat tuotteet sekä ammattitaitoinen asennus. Teknisesti talviaikaan tapahtuva ikkunoiden asennus ei eroa kesäaikaan tehdystä.

Yleinen pelko on, että asunto kylmenisi ikkunaremontin aikana. Se ei pidä paikkaansa, vaan asunnon lämpötila ei laske merkittävästi ikkunaremontin aikana. Ikkunat asennetaan yksi kerrallaan ja ikkuna-aukot ovat auki todella lyhyen aikaa.

Vanhat ikkunat ja ovet sekä purkujäte eivät jää asiakkaamme päänsäryksi! Kuljetamme ne pois ja vastaamme kierrätysjätteestä. Kaski-saneeraus on parasta talolle ja ympäristölle.

Kasken suunnittelukäynti on täysin ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Suunnittelukäynnillä kuuntelemme tarpeesi ja autamme sinua valitsemaan toiveittesi mukaiset ikkunat ja ovet ja teemme niistä tarkan hinta-arvion. Käyntiin kannattaa varata aikaa noin pari tuntia. Saat varattua suunnittelukäynnin täältä.