Kaski Signal

Ikkuna, joka kuuluu kaikille

Rakentamisen nykyaikaiset ratkaisut saattavat aiheuttavat haasteita mobiiliverkkojen toiminnalle. Kaski Signal -lasi parantaa radiosignaalien läpäisyä, sekä datasiirtoa ja puhelinverkon toimivuutta.

heron sertifikaatit
Kaski Signal ikkuna heron sertifikaatit

Erinomainen signaalin läpäisykyky, vaikuttamatta ikkunan lämmöneristävyyteen.

Puhelimen kuuluvuus ja mobiilinetin hidas toimivuus ovat kasvava ongelma, koska energiatehokas rakentaminen vaimentaa signaaleja. Nyt ei kuitenkaan tarvitse valita lämmöneristävyyden ja signaalin läpäisyn välillä, koska Kaski Signaalilasi päästää signaalit lasin läpi vaikuttamatta lämmöneristävyyteen.

Moderni ratkaisu, moderniin kotiin.

Energiatehokas rakentaminen haittaa signaalien läpäisyvyyttä ja tämä johtaa siihen, että kännykässä ei ole kuuluvuutta ja netti on hidas ja pätkii. Myös korjausrakentamisessa, joissa sisäpuolen tiiveyttä parannetaan esimerkiksi alumiinipinnoitteisilla eristeillä seinärakenteissa, signaalin läpäisy heikentyy merkittävästi.

Suomessakin rakennettavaan 5G verkkoon ja sen signaaliin pakataan paljon enemmän dataa kuin 4G signaaleihin, tämä tarkoittaa että signaalin on vaikeampi läpäistä rakennusten seiniä ja rakenteita. Kaski Signal -lasin avulla parannat signaalin pääsyä sisälle.

Kaski Signaalilasi päästää signaalit läpi ja ikkunat ovat lisäksi energiatehokkaat. Saat liittymän nopeudesta maksimaalisen hyödyn.