Kaski Signal

Ikkuna, joka kuuluu kaikille

Rakentamisen nykyaikaiset ratkaisut saattavat aiheuttaa haasteita mobiiliverkkojen toiminnalle. Kaski Signal -lasi parantaa radiosignaalien läpäisyä, datasiirtoa sekä puhelinverkon toimivuutta.

heron sertifikaatit
heron sertifikaatit

Erinomainen signaalin läpäisykyky, vaikuttamatta ikkunan lämmöneristävyyteen.

Puhelimen kuuluvuus ja mobiilinetin hidas toimivuus ovat kasvava ongelma, koska energiatehokas rakentaminen vaimentaa signaaleja. Nyt ei kuitenkaan tarvitse valita lämmöneristävyyden ja signaalin läpäisyn välillä, koska Kaski Signaalilasi päästää signaalit lasin läpi vaikuttamatta lämmöneristävyyteen.

Moderni ratkaisu, moderniin kotiin.

Energiatehokas rakentaminen haittaa signaalien läpäisyvyyttä ja tämä johtaa siihen, että kännykässä ei ole kuuluvuutta ja netti on hidas ja pätkii. Myös korjausrakentamisessa, joissa lämmöneristävyyttä ja sisäpuolen tiiveyttä parannetaan esimerkiksi alumiinipinnoitteisilla eristeillä seinärakenteissa, signaalin läpäisy heikentyy merkittävästi.

Suomessakin rakennettavaan 5G verkkoon ja sen signaaliin pakataan paljon enemmän dataa kuin 4G signaaleihin, tämä tarkoittaa että signaalin on vaikeampi läpäistä rakennusten seiniä ja rakenteita. Kaski Signal -lasin avulla parannat signaalin pääsyä sisälle.

Kaski Signaalilasi päästää signaalit läpi ja ikkunat ovat lisäksi energiatehokkaat. Saat liittymän nopeudesta maksimaalisen hyödyn.

Miksi valita ikkunaan Kaski Signal -signaalilasi?

  1. Edullinen ja varma tapa varmistaa puheluiden kuuluvuus ja mobiilidatan toimivuus sisätiloissa.
  2. Saatavilla kaikkiin Kaski-ikkunoihin. Signaalilasi on saatavilla myös pinnoitettuun lasiin tekemällä siihen taajuusselektiivinen kuviointi.
  3. Puhelut kuuluu sekä yhteydet toimii – 3G-; 4G – ja 5G -operaattorista riippumatta
  4. Signal-lasia ei juurikaan huomaa, ei vaadi sähköä.
  5. Nopeat verkkoyhteydet lisäävät asumismukavuutta ja turvallisuutta.

Selektiivilasitusten vertailu

Alla olevissa kuvissa on esitetty signaalilasin vaikutus yhdellä ja kahdella pinnoitetulla lasilla olevassa ikkunassa. Molemmissa kuvissa on esitetty signaalin vaimeneminen kirkkailla laseilla, pinnoitetuilla laseilla ja signaalilaseilla. Mittaukset on tehty laboratorio-olosuhteissa.