Kaski Signaalilasi

Ikkuna, joka kuuluu kaikille

Rakentamisen nykyaikaiset ratkaisut saattavat aiheuttavat haasteita mobiiliverkkojen toiminnalle. Kaski Signaalilasi parantaa radiosignaalien läpäisyä, sekä datasiirtoa ja puhelinverkon toimivuutta.

heron sertifikaatit
heron sertifikaatit

Erinomainen signaali läpäisykyky, vaikuttamatta ikkunan lämmöneristävyyteen.

Sinun ei tarvitse valita lämmöneristävyyden ja signaalin läpäisyn välillä. Kaski Signaalilasimme päästää signaalit lasin läpi vaikuttamatta lämmöneristävyyteen. Kaski Signaali-ikkunat eivät vaadi sähköä toimiakseen eivätkä ne eroa asennuksella tai käytettävyydellä tavallisista ikkunoista.

Moderni ratkaisu, moderniin kotiin.

Suomessakin rakennettavaan 5G verkkoon ja sen signaaliin pakataan paljon enemmän dataa kuin 4G signaaleihin, tämä tarkoittaa että signaalin on vaikeampi läpäistä rakennusten seiniä ja rakenteita. Kaski Signaalilasin pääset hyödyntämään 5G verkkoa.

KASKI SIGNALVAHVISTIN

Rakentamisen nykyaikaiset ratkaisut aiheuttavat haasteita mobiiliverkkojen toiminnalle. Esim.vastavalmistuneissa kerrostaloissa, joissa ikkunoiden energiatehokkuus on saatettu hyvälle tasolle, saattaa parveke olla ainoa paikka operoida luotettavasti langattomia laitteita. Ongelmia esiintyy myös vanhoissa rakennuksissa, joihin peruskorjauksen yhteydessä asennetaan uudet ikkunat. 

Kaski Signaalinvahvistin on mobiiliverkon signaaleja vahvistava elementti seinärakenteisiin. Ratkaisulla saavutetaan jopa 30 – 100 kertaa voimakkaampi matkapuhelinsignaalin läpäisy seinärakenteiden läpi ja varmistetaan sisätiloihin samat nopeudet kuin rakennusten ulkopuolella.  

Signaaleja heikentävät erityisesti selektiivipinnoitetut ikkunat ja betonirakenteet sekä muut metalleja sisältävät rakennustuotteet. Energiatehokkuusvaatimusten kasvaessa suunnittelussa tulisi kuitenkin ottaa huomioon myös vaatimukset turvallisuuden varmistamisesta sisätilakuuluvuuden osalta. Kaski Signal on kehitetty ratkaisemaan kuuluvuusongelmat uusissa ja haasteellisissa olosuhteissa.

Kaski Signal vastaanottaa saapuvan signaalin tukiasemalta ja kuljettaa signaalit koko pituudeltaan seinän läpi eli ylläpitää ulkopuolen signaalin sisätilaan asuntoon. Kaski Signal – signaalinvahvistin toimii molempiin suuntiin eli myös sisältä ulospäin. Kaski Signal-elementin toimivuus signaalinvälittämisessä on testattu laboratorio-oloissa ja vahvistettu useilla kenttätutkimuksilla. 

Katso Kaski Signal tuotekortti tästä.