Kaski Signal

Ikkuna, joka kuuluu kaikille

Kaski Signal -signaalinvahvistin on mobiiliverkon signaaleja vahvistava elementti seinärakenteisiin. Kaski Signal asennetaan ikkunan karmien väliin ja tällä ratkaisulla saavutetaan jopa 30-100 kertaa voimakkaampi matkapuhelinsignaalin läpäisy seinärakenteiden läpi ja varmistetaan sisätiloihin samat nopeudet kuin rakennusten ulkopuolella. Kaski Signal on myös täysin huoltovapaa. Kaski Signal ei tarvitse sähköä toimiakseen ja se toimii kaikkien operaattoreiden verkoilla.

KASKI SIGNAL-IKKUNA

Rakentamisen nykyaikaiset ratkaisut aiheuttavat haasteita mobiiliverkkojen toiminnalle. Esim.vastavalmistuneissa kerrostaloissa, joissa ikkunoiden energiatehokkuus on saatettu hyvälle tasolle, saattaa parveke olla ainoa paikka operoida luotettavasti langattomia laitteita. Ongelmia esiintyy myös vanhoissa rakennuksissa, joihin peruskorjauksen yhteydessä asennetaan uudet ikkunat. 

Kaski Signaalinvahvistin on mobiiliverkon signaaleja vahvistava elementti seinärakenteisiin. Ratkaisulla saavutetaan jopa 30 – 100 kertaa voimakkaampi matkapuhelinsignaalin läpäisy seinärakenteiden läpi ja varmistetaan sisätiloihin samat nopeudet kuin rakennusten ulkopuolella.  

Signaaleja heikentävät erityisesti selektiivipinnoitetut ikkunat ja betonirakenteet sekä muut metalleja sisältävät rakennustuotteet. Energiatehokkuusvaatimusten kasvaessa suunnittelussa tulisi kuitenkin ottaa huomioon myös vaatimukset turvallisuuden varmistamisesta sisätilakuuluvuuden osalta. Kaski Signal on kehitetty ratkaisemaan kuuluvuusongelmat uusissa ja haasteellisissa olosuhteissa.

Kaski Signal vastaanottaa saapuvan signaalin tukiasemalta ja kuljettaa signaalit koko pituudeltaan seinän läpi eli ylläpitää ulkopuolen signaalin sisätilaan asuntoon. Kaski Signal – signaalinvahvistin toimii molempiin suuntiin eli myös sisältä ulospäin. Kaski Signal-elementin toimivuus signaalinvälittämisessä on testattu laboratorio-oloissa ja vahvistettu useilla kenttätutkimuksilla. 

Katso Kaski Signal tuotekortti tästä.