Kotimaista laatua talotehtaille

Ikkuna- ja ovitoimitukset talotehtaille kotimaiselta Kaskipuulta

Tuote kunnossa ja hinta kohdallaan – siinä reseptimme talotehdasasiakkaillemme. Kun kokonaisuuteen lisätään henkilökohtainen palvelu, asiakkaan tarpeiden mukainen varustelu ja täsmälliset toimitukset, eipä ihme että Kaski-tuotteet ovat valittavissa useimpiin hyvin varustettuihin talopakettitoimituksiin. Suomessa valmistettujen korkealaatuisten Kaski-ikkunoiden ja ulko-ovien huippuluokan ominaisuudet ja erinomaiset lämpöarvot vastaavat erinomaisesti talotehtaiden ja muidenkin ammattilaisten tarpeisiin. Myyjämme auttavat rakennusteollisuuden ammattilaisia löytämään oikeat ikkuna- ja oviratkaisut oikealla varustelulla myös vaativimpiin kohteisiin.

heron sertifikaatit
heron sertifikaatit

Objektit suunnittelijoille

Kaski – ovien ja ikkunoiden rakennedetaljit löytyvät ProdLib-palvelusta, josta suunnittelijat voivat ladata tuotevalikoimamme suoraan ArchiCAD- ja Revit-ohjelmiin.

ProdLibin kautta pääset tutustumaan tuotteisiimme ja lisäämään kotimaiset Kaskipuun ikkunat ja ovet suoraan projekteihisi. Tuotekirjasto sisältää tiedostot ikkunoista ja ovistamme. ProdLib-kirjastoa voi käyttää erillisenä ohjelmana tai integroituna suunnitteluohjelmistoon. ProdLibin asentaminen ja käyttö on sunnittelijoille täysin maksutonta. Kaskipuun tuotemalleja voi selata ja ladata myös ProdLibin nettiversiosta.