Kuluttajat

Jouhevaa palvelua jokaiselle asiakkaalle

Kaski ikkuna- ja oviremontti on asiakkaalle vaivaton ja miellyttävä kokemus. Kasken tuotteilla lisäät asumismukavuutta, säästät energiaa ja voit myös vaikuttaa kotisi ulkonäköön ja sisustukseen. Ikkunaremontti suunnitellaan, mitoitetaan ja asennetaan aina ammattitaidolla. Lopputuloksena on huoleton asuminen ja tyytyväinen asiakas. Me asennamme kotiisi suomalaiset, elämää kestävät ja laadukkaat Kaski-ikkunat ja -ovet.

Helposti ja kerralla kuntoon

Kun annat kotisi remontoitavaksemme, vaihdamme ovet ja ikkunat luotettavasti ja ripeästi. Saat ikkunaremontin kerralla kuntoon jopa yhdessä päivässä! Meillä on 40 vuoden kokemus ja osaaminen, minkä huomaat ammattitaidolla tehdyissä Kaski-tuotteissa ja koko avaimet käteen -remonttipalvelussamme.

Tavoitteena aina tyytyväinen asiakas

Kaski ovi- ja ikkunaremontti on asiakkaalle vaivaton ja miellyttävä kokemus. Lopputuloksena on huoleton asuminen ja tyytyväinen asiakas. Me asennamme kotiisi elämää kestävät tuotteet.

Kaski pitää melut pihalla, kylmän ulkona ja lämmön sisällä.

1.

Luotettava

Kaski on luotettava ja vakavarainen yritys, joka toimii neljän vuosikymmenen kokemuksella ja näkemyksellä.

2.

Suomalainen.

Kaski-tuotteet on suunniteltu vaativiin suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaiseen makuun. Eipä ihme, että rakentajat ja remontoijat ovat tehneet Kaski-ovista selkeän markkinajohtajan.

3.

Korkealaatuinen.

Kaski-tuotteiden laadusta ja kestävyydestä kertovat myöntämämme takuut: 15 vuoden suoranapysymistakuu oville ja 25 vuoden lahoamattomuustakuu ikkunoille.

4.

Monipuolinen.

Maan laajimmasta ovivalikoimasta löydät omasi. Olisiko upea ja jämerä puuovi sinun valintasi?

5.

Palveleva.

Koe Kaski-remontin helppous ja vaivattomuus. Kerralla valmista jopa yhdessä päivässä.

Ovi- ja ikkunaremontti Kasken tapaan

Suunnittelu- ja mittauskäynti

Kuuntelemme tarpeesi ja autamme valitsemaan toiveittesi mukaiset ikkunat ja ovet. Prikulleen taloosi mitoitettuna.

Täsmätoimitus

Toimitamme huippulaadukkaat Kaski-ikkunat ja ovet suoraan tontillesi yhdessä sovittuna aikana. Turvallisesti ja täsmällisesti.

Asennuspalvelu

Ammattitaitoisiin asentajiimme voit luottaa. He tekevät priimaa takuujälkeä taloasi kunnioittaen.

Hyväksyntä

Tarkistamme työmme yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme asennuspöytäkirjan. Ja lopuksi lyömme kättä päälle.

Poiskuljetus ja kierrätys

Vanhat ikkunat ja ovet sekä purkujäte eivät ole asiakkaamme päänsärky. Kuljetamme ne pois ja vastaamme kierrätysjätteestä. Kaski-saneeraus on parasta talolle ja ympäristölle.

Asiakaspalvelu

Minkä teemme ja asennamme, se toimii ja kestää. Myönnämme oville markkinoiden pisimmän suoranapysymistakuun 15 vuotta ja ikkunoille 25 vuoden lahoamattomuustakuun!

Kaski ovi-ja ikkunaremontti on tehty asiakkaalle vaivattomaksi. Kasken tuotteilla lisäät asumismukavuutta, säästät energiaa ja voit myös vaikuttaa kotisi ulkonäköön. Katso videolta, kuinka ikkunaremontti sujuu Kasken tapaan!