Kaskipuun yhteystiedot

Kuinka voimme olla avuksi?

Kaskipuun ovella pikkupojat vastassa

Pyydä tarjous

Kotimaiset Kaski-ikkunat ja -ulko-ovet valmistetaan mittatilaustyönä Suomessa ja tuotteillamme on  Avainlippu-merkki. Pyytämällä tarjouksen saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden.

→ Pyydä tarjous
ikkunaremontti taloyhtiöön

Taloyhtiön asiantuntijapalvelu

Isännöitsijät ja taloyhtiöiden hallitukset voivat hyödyntää asiantuntijoidemme ammattitaitoa jo suunnitteluvaiheessa. Näin varmistat onnistuneen ikkunaremontin! Tämä auttaa selkeyttämään kilpailuttamista, helpottaa tiedottamista ja vähentää isännöitsijän taakkaa. Hyödy maksuttomasta palvelustamme heti.

→ Kaski asiantuntijapalvelu
Kaskipuu ulko-ovi Naruska

Ilmainen esittelykäynti

Haluatko ilmaisen arviointikäynnin? Asiantuntijoiltamme saat apua ja lisätietoa ikkunoiden ja ovien valintaan sekä tarkemman hinnan ikkunaremontille.

→ Varaa ilmainen esittelykäynti
Kotimaiset Kaskipuun ikkunat

Yhteystiedot

Etsitkö oman alueesi myyjää alueellasi tai oikeaa yhteyshenkilöä eri toimistoilla? Löydät yhteystiedot alla olevan painikkeen kautta.

→ Yhteystiedot
Avattava ikkuna

Asiakaspalvelu

Jotain kysyttävää? Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä puhelimitse, chatissa tai täytä yhteydenottopyyntö.

050 9520 111

(Huom. täytäthän tarjouspyynnöt erillisellä lomakkeella!)

Reklamaatiot

Haluatko tehdä reklamaation? Tee se helposti alla olevalla lomakkeella.

→ Ilmoitus reklamaatiosta

Lisävarusteet ja varaosat

Tarvitsetko uusia varaosia tai lisävarusteita Kaski-ikkunoihin tai -oviin? Hanki nämä kätevästi ja nopeasti Kasken varaosakaupasta.

→ Varaosakauppa