Valtakunnan vaivattomin ikkunaremontti

Ikkunaremontti taloyhtiöön vaivattomasti Kaskelta

Kasken ikkunaremontti taloyhtiöille on tehty isännöitsijälle, taloyhtiöille ja sen asukkaille vaivattomaksi. Ikkunoiden elinikä on noin 30-40 vuotta, riippuen niiden laadusta ja tehdyistä huoltotoimenpiteistä. Kaskella pidämme huolen, että ikkunaremontti etenee turvallisesti, siististi ja sovitussa aikataulussa. Hoidamme myös ikkunaremontista tiedottamisen. Kokeneet projektipäälliköt sekä asentajat huolehtivat siitä, että remontti toteutuu joustavasti ja luotettavasti talon elämän huomioiden.

heron sertifikaatit
Ikkunat Kasken mallistosta heron sertifikaatit

Kaskipuun maksuton ikkunaremontti -asiantuntijapalvelu taloyhtiöille

Isännöitsijät ja taloyhtiöiden hallitukset voivat hyödyntää asiantuntijoidemme ammattitaitoa jo suunnitteluvaiheessa. Näin varmistat onnistuneen ikkunaremontin! Tämä auttaa selkeyttämään kilpailuttamista, helpottaa tiedottamista ja vähentää isännöitsijän taakkaa. Hyödy maksuttomasta palvelustamme heti.

 

Kaski ikkunaremontti – lisää tyyliä, energiatehokkuutta ja viihtyisyyttä

Haluatteko säilyttää talonne ilmeen vai modernisoida sitä? Kaski-ovilla ja -ikkunoilla se onnistuu – kaikissa väreissä ja haluamallanne tyylillä. Helppotoimiset ja tiiviit Kaski-tuotteet merkitsevät lisää viihtyisyyttä, mukavuutta ja vähemmän energiankulutusta. Kaski tuo taloonne ja yhtiöönne lisää tyyliä, asumisen viihtyisyyttä ja energiatehokkuutta. Kaikki kerralla kuntoon yhdeltä toimittajalta – niin asukkaan, yhtiön kuin isännöitsijän kannalta helposti ja luotettavasti. 40 vuoden kokemuksen ja osaamisen huomaatte ammattitaidolla tehdyissä Kaski-ikkunoissa ja -ovissa sekä avaimet käteen -remonttipalvelussamme.

Tavoitteena aina tyytyväinen asiakas

Kaski ovi- ja ikkunaremontti taloyhtiöille on vaivaton ja miellyttävä kokemus. Suunnittelu, asennus, työturvallisuus, projektinjohto, tiedottaminen – kaikki parasta Kaski-laatua. Kaski hoitaa ikkunaremontin turvallisesti ja siististi asunto kerrallaan. Asunnoista ei tarvitse muuttaa pois ikkunaremontin ajaksi. Asukkaita tiedotetaan tapahtumista säännöllisesti ja hyvissä ajoin. Lopputuloksena on huoleton asuminen ja tyytyväinen asiakas. Me asennamme laadukkaat ja elämää kestävät tuotteet.

Esite taloyhtiöille

Teemme ikkuna- ja oviremontit myös kuluttaja-asiakkaille.

Kaski pitää melut pihalla, kylmän ulkona ja lämmön sisällä.

1.

Luotettava.

Kaski on luotettava ja vakavarainen yritys, joka toimii neljän vuosikymmenen kokemuksella ja näkemyksellä.

2.

Suomalainen.

Kaski-tuotteet on suunniteltu vaativiin suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaiseen makuun. Eipä ihme, että rakentajat ja remontoijat ovat tehneet Kaski-ovista selkeän markkinajohtajan.

3.

Korkealaatuinen.

Kaski-tuotteiden laadusta ja kestävyydestä kertovat myöntämämme takuut: 15 vuoden suoranapysymistakuu oville ja 25 vuoden lahoamattomuustakuu ikkunoille.

4.

Monipuolinen.

Maan laajimmasta ovivalikoimasta löydät omasi. Olisiko upea ja jämerä puuovi sinun valintasi?

5.

Palveleva.

Koe Kaski-remontin helppous ja vaivattomuus. Kerralla valmista jopa yhdessä päivässä.

Ovi- ja ikkunaremontti Kasken tapaan

Suunnittelu ja neuvonta

Kuuntelemme toiveesi ja tarpeesi ja autamme sinua valitsemaan juuri oikeat ikkunat ja ovet.

Yksilölliset ratkaisut

Kaski tarjoaa yksilölliset tuotteet ja ratkaisut myös taloyhtiöiden asukkaille. Parvekeovenlasin koko, auringonsuojalasi, kukkalauta... valitse makusi mukaan!

Tiedottaminen

Ajantasaisen tiedon saanti on tärkeä osa onnistunutta remonttia. Tiedotamme aktiivisesti taloyhtiön asukkaille projektin etenemisestä – mitä tehdään ja missä aikataulussa.

Asennus ja työturvallisuus

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät takuu-jälkeä asukkaita kunnioittaen, paikat suojaten ja siististi. Huolehdimme aina asentajiemme työturvallisuudesta!

Poiskuljetus ja kierrätys

Vanhat ikkunat ja ovet sekä purkujäte eivät jää asiakkaamme harmiksi. Kuljetamme ne pois ja vastaamme kierrätyksestä. Kaski on parasta talolle ja ympäristölle.

Hyväksyntä

Työ tarkistetaan ja valmiista kohteesta tehdään asennuspöytäkirja. Huolehdimme vuositarkastuksesta ja takuutöistä.

Kaski-takuu

Minkä teemme ja asennamme, toimii ja kestää. Myönnämme oville markkinoiden pisimmän suoranapysymistakuun 15 vuotta ja ikkunoille 25 vuoden lahoamattomuustakuun!

Projektipäällikkö / Turku

Eerola Ville

Puhelin: 040 544 7670
Sähköposti: ville.eerola@kaski.fi

Projektipäällikkö / Kuopio, Joensuu, Nurmes

Ervasti Joonas

Puhelin: 040-193 2222
Sähköposti: joonas.ervasti@kaski.fi

Projektipäällikkö / Kainuu, Pohjois-Savo

Heikkinen Petri

Puhelin: 0400-176 511
Sähköposti: petri.heikkinen@kaski.fi

Projektipäällikkö / Uusimaa

Johansson Nicolas

Puhelin: 040-579 5074
Sähköposti: nicolas.johansson@kaski.fi

Aluepäällikkö / Länsi-Suomi, Pirkanmaa

Kaunisto Teppo

Puhelin: 040-709 5879
Sähköposti: teppo.kaunisto@kaski.fi

Projektipäällikkö / Pirkanmaa

Kuronen Markus

Puhelin: 040-6128782
Sähköposti: markus.kuronen@kaski.fi

Kaski ikkunaremontti taloyhtiölle

Kasken ikkunaremontti taloyhtiöille on tehty isännöitsijälle, taloyhtiöille ja sen asukkaille vaivattomaksi. Katso videolta, kuinka ikkunaremontti taloyhtiölle tapahtuu!

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsoaksesi videon.