Ulko-ovet

Ulko-ovet ja niiden edistyksellinen rakenne on Kaskipuulla suunniteltu sopimaan nimenomaan suomalaisiin koteihin ja pohjoisiin sääolosuhteisiin. Siksi myönnämme ulko-ovillemme markkinoiden pisimmän...

Ulko-ovet ja niiden edistyksellinen rakenne on Kaskipuulla suunniteltu sopimaan nimenomaan suomalaisiin koteihin ja pohjoisiin sääolosuhteisiin. Siksi myönnämme ulko-ovillemme markkinoiden pisimmän suoranapysymistakuun – 15 vuotta.

Kaskipuun ulko-ovet ja niiden edistyksellinen rakenne

Kasken ulko-ovien rakenne on edistyksellinen kaikin tavoin. Kertopuulla vahvistettu runko, kaksinkertaiset erikoisleveät tiivisteet, kolminkertainen pintakäsittely, neljä murtosuojattua saranaa sekä eristyslasielementti. Kasken ulko-ovet ovat kynnystä myöten loppuun asti suunniteltu. Kynnykset täyttävät esteettömyysvaatimukset ja kestävät kovaa kulutusta. Tämä on ulko-oven laatua, jota Kaski haluaa sinulle tarjota.

Ulko-oven ilme täydentää kodin julkisivun

Kaskipuun ulko-ovet eivät ole pelkästään laadukkaasti valmistettuja, vaan ne on myös suunniteltu osaksi suomalaista arkkitehtuuria ja maisemaa. Voit valita esimerkiksi Kaski Classicin selkeyden ja luotettavuuden tai Kaski Designin puu- tai maalipintaiset ulko-ovet, jotka ovat paikallaan erityisesti modernin arkkitehtuurin täydentäjinä ja yksilöllisen ilmeen luojina. Kasken ulko-ovivalikoimasta löydät varmasti oman kotisi ilmeeseen ja arkkitehtuuriin parhaiten sopivan ulko-oven. Ulko-ovi – se on ensimmäinen asia, jonka vieraat näkevät, kun he tulevat vierailulle. Ulko-ovi on enemmän kuin vain toimiva osa kotiasi – se heijastaa myös henkilökohtaista tyyliäsi.

Ulko-ovi, jossa turvallisuus on vakiona

Hyvää muotoilua ei ole pelkästään kaunis ulkonäkö ja näyttävyys, sillä ulko-oven täytyy olla myös kestävä ja turvallinen. Kasken ulko-ovissa on vakiona murtosuojasaranat ja säädettävä vastarauta. Oviin saat halutessasi myös murtosuojaraudan.

Ulko-ovien muut ominaisuudet

Kaskipuun ovimalliston tuotteista suuri osa on saatavana myös palo- ja äänieristysovena. Ulko-oven mahdollinen lasi on yleensä crepi-näkösuojalasi, mutta saatavilla myös etsattu ja kirkas lasi.

Viisi ulko-ovimallistoa

Kaskipuulla on viisi erilaista ulko-ovimallistoa: Kaski Classic, Kaski Design, Kaski Hiilineutraali Puudesign, Kaski Saaristo ja Kaski Ratia. Niistä löytyy sopiva ulko-ovi jokaiseen suomalaiseen kotiin.

Ulko-ovi – hdf-ovi vai puuovi?

Kun ostat uutta ulko-ovea, on tärkeää löytää sellainen, joka ei vain näytä hyvältä, vaan on myös rakennettu kestämään. Markkinoilla on paljon erilaisia materiaaleja ja tyylejä, että voi olla vaikea valita ovea. Kaskipuulta saat niin puuovet, kuin myös hdf-ovet. Olemme ensimmäisenä ovivalmistajana tuoneet markkinoille myös täysin hiilineutraalin ulko-ovimalliston. Nämä hiilineutraalit puuovet aloittavat matkamme kohti nollapäästöisyyttä. Tutustu kattavimpaan ulko ovi -valikoimaan alta!
Näytä lisää

Haku