Isä-Eeron kädentaidot tekivät Kaski-laadusta käsitteen

Ovet ja ikkunat, joiden laatu ja tunnelma säilyy puusepältä asiakkaan jälkipolville saakka

Alusta alkaen pohjoissuomalaiseen perheyhtiön perustana on ollut laadukkaat, käsintehdyt ja kotimaiset puuovet. Perustaja Eero Kasken valmistamien ovien laatu ja tunnelma seuraavat mukana kaikissa Kasken tuotteissa: säilyen puusepältä asiakkaan jälkipolville asti. Huolella valitut ikkunat ja ulko-ovi täydentävät talon arkkitehtuuria ja ovat sopusoinnussa ilmeen kanssa.

heron sertifikaatit
Puuovet Eero Kaski heron sertifikaatit

Tutustu Kaskipuun inspiroivaan tarinaan

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsoaksesi videon.

Suomalaisella osaamisella ja asenteella

Käsistään taitavan nuoren perheenisän Eero Kasken taloprojekti lähestyi maalia, mutta ulko-ovi jäi suljettaessa ”tärisemmään varttitunniksi paikoilleen.” Eihän sellaista ovea voinut tekijämies kelpuuttaa muuten priimaan taloon.

Niinpä puun kanssa sinunkaupat tehnyt Eero valmisti itse jämerän ja tyylikkään oven taloonsa, ja pian Eeron ovia tultiin kysymään kauempaakin. Syntyi Kaskipuu, joka on vuodesta 1978 kasvanut yhden käsiparin yrityksestä yli 350 ammattilaisen kansainväliseksi konserniksi.

Toisen polven perheyritys Kaskipuu tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat – kaikki valtakunnan kuulua ja asiakkaiden arvostamaa Kaski-laatua. Valmistettu asiantuntemuksella valikoiduista materiaaleista.

Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Aika muuttuu, perusteet pysyvät: aina rehtiä palvelua ja parasta Kaski-laatua remontoijille ja rakentajille.

Kaskipuun arvot

1.

Asiakas on tärkein

Haemme ratkaisun asiakkaan tarpeeseen, pidämme lupaukset ja täytämme odotukset

2.

Vastuullinen ja rehti toiminta

Hoidamme yhteiskunnalliset velvoitteet, toimimme asiakkaita, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita kohtaan rehdisti, toimimme ympäristöystävällisesti ja energiatehokkaasti. Huolelliset materiaalivalinnat, ympäristöystävällinen valmistusprosessi ja moderni tuotekehitys ovat tärkeässä roolissa hiilijalanjälkemme pienentämisessä

3.

Tuloksellisuus ja tehokkuus

Tuotteemme, tuotantomme ja palvelumme ovat laadukkaita ja edistyksellisiä

4.

Työskentelemme ja kehitymme yhdessä

Kehitymme yrityksenä ja ihmisenä, meillä on vahva me-henki, arvostamme toisiamme

Kaskipuun visio

Haluamme olla ikkuna- ja ovialan halutuin yhteistyökumppani, joka tarjoaa parhaan asiakas- ja työntekijäkokemuksen sekä edelläkävijä energiatehokkaissa ja ympäristöystävällisissä tuotteissa.

Onhan siinä avainlippu? Meillä on!

Kotimaisuus on Kaskipuulla tärkeä arvo. Kaskipuun ikkunoille ja oville on myönnetty avainlippumerkki ja puuovillamme on lisäksi Design from Finland -merkki tunnustuksena suomalaisesta suunnittelutyöstä. Kotimaisten tuotteiden ostaminen on myös aina eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta. Suomalaiseen laatuun, kädenjälkeen ja osaamiseen luotetaan. Ei ole ihme, että rakentajat ja remontoijat ovat tehneet Kaski-ovista selkeän markkinajohtajan Suomessa.

Avainlippumerkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Tähän laskelmaan otetaan huomioon kaikki tuotteisiin kohdistuvat kustannukset. Kaskipuun tuotteilla kotimaisuusaste on yli 90 %.  Voimme ylpeänä kertoa, että Kaski-ikkunat ja -ovet valmistetaan Suomessa ja myös omistus on 100 % Suomessa!

Me uskomme hyvään muotoiluun

Muotoilija

Ristomatti Ratia

”Ovi ja ihminen ovat suorassa vuorovaikutuksessa keskenään. Ihminen on hyvin lähellä ovea, joten oven pitää olla sinut ihmisen kanssa. Halusin tuoda oviin myös modernia arkkitehtuuria, mutta kuitenkin niin, että ovimallien pitää olla aikaa kestäviä. Ovi ei myöskään saa olla dominoiva tai kilpailla talon kanssa, vaan tukea talon ilmettä. Oven tulee olla sekä herkkä että ryhdikäs samaan aikaan.”

Arkkitehti

Tomi Paukkunen

”Hyvä ulko-ovi on kaunis, käytännöllinen ja kestävä: ovi täydentää talon arkkitehtuuria. Olen käyttänyt ovimallistojen muotoilussa sitä kokemusta, jonka olen saanut suunnitellessani erilaisia koteja. Oven tulee täyttää sekä talon asukkaiden toiveet että talon arkkitehtoniset vaatimukset. Ulko-ovien muotoilu tukee nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja yksityiskohdista lähtien. Ovi on tärkeä osa talon sisustusta. Hyvin suunnitellut ja toimivat yksityiskohdat tekevät ovesta käytännöllisen. Haluan suunnitella ovia, jotka kertovat oven takana aukeavasta huoneesta tai sen asukkaasta.”