Kaskipuu tuo markkinoille lasilistattomat ovet ensimmäisenä kotimaisena valmistajana

Kaskipuu tuo markkinoille lasilistattomat ovet ensimmäisenä kotimaisena valmistajana – uusi Future-ovimallisto lanseerataan FinnBuild-messuilla 

Kaskipuu Oy | Lehdistötiedote | 8.10.2024 klo 9.00 

Kotimainen ikkuna- ja ovivalmistaja Kaskipuu Oy lanseeraa uuden Future-ovimallistonsa FinnBuild 2024 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Future-mallisto erottuu perinteisistä ulko-ovista modernilla linjakkuudellaan, sillä ovissa ei ole lainkaan lasilistoja ja ne on varustettu tyylikkäillä piilosaranoilla. Kaskipuu on Suomen suurin ikkunoiden ja ulko-ovien kotimaisessa omistuksessa oleva valmistaja. 

Future-ovimallisto tuo Kaskipuun jo entuudestaan laajaan tuotevalikoimaan 24 uutta ovimallia. Linjakas muotoilu ja innovatiiviset ratkaisut, kuten erilaiset lasitukset ilman perinteisiä lasilistoja, tekevät mallistosta ainutlaatuisen. Kaskipuu onkin ensimmäinen kotimainen valmistaja, joka tuo markkinoille lasilistattomat ulko-ovet. 

”Future-mallisto tarjoaa koteihin modernia muotoilua ja ensiluokkaista laatua, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Malliston ovet ovat saaneet nimensä taivaan kirkkaimpien tähtien mukaan ja ne sopivat niin moderneihin kuin perinteisiinkin suomalaisiin koteihin”, kertoo Kaskipuun toimitusjohtaja Marko Kallunki. 

Edelläkävijän ottein jo vuodesta 1978 

Kaskipuu tunnetaan edelläkävijänä alallaan, sillä yritys toi ensimmäisenä suomalaisena valmistajana markkinoille energiatehokkaat ulko-ovet ja lanseerasi jo pari vuotta sitten täysin hiilineutraalin ovisarjan. Myös uuden Future-malliston ovet ovat ympäristöystävällisiä, energiaa säästäviä Thermo-ovia, joiden eristävyys ja tiiveys ovat huippuluokkaa. 

”Uudet Future-ovet ovat saatavilla heti ja toimitukset sujuvat Kaskipuulle tyypillisesti nopeasti”, Kallunki lupaa. 

Kaskipuu on suomalainen perheyritys, jolla on ovitehdas Ylikiimingissä, ovi- ja ikkunatehdas Viitasaarella sekä ovitehdas Latviassa. Kaskipuun perusti Eero Kaski vuonna 1978 ja hänen kädenjälkensä teki Kaski-ovista ja -ikkunoista käsitteen. 

”Ajat muuttuvat, mutta perusteet pysyvät: Kaskipuulta saa aina rehtiä palvelua ja parhaat tuotteet suomalaisiin koteihin”, summaa Kallunki. 

Tervetuloa tutustumaan uuteen Future-mallistoon FinnBuild 2024 -messuille Helsingin Messukeskukseen 8.–10.10.2024 osastolla 6H50. Rekisteröidy messukävijäksi ennakkoon tästä.

   

Lisätietoja: Marko Kallunki, toimitusjohtaja, Kaskipuu Oy +358 50 598 9831 marko.kallunki@kaski.fi 

Yritysinfo: 

Kaskipuu Oy:n liikevaihto vuonna 2023 oli lähes 60 miljoonaa euroa. Kaskipuu-konserniin kuuluvat Kaskipuu Oy:n lisäksi Oulux Ovet ja Ikkunat Oy sekä ulkomaiset tytäryhtiöt Kaski Dörrar AB ja Kaski SIA. Konsernin palveluksessa on 300 henkilöä. Konserni on osa kotimaista Kaski Partners -konsernia, johon kuuluu myös kiertotalousliiketoimintaan keskittyvä EcoUp Oyj tytäryhtiöineen. Kaski Partners -konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli noin 90 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on kaikkiaan yli 500 henkilöä. 

Takaisin