Kaskipuun puuovet - niistä kaikki alkoi

Kaski Puudesignovet - elämäsi puitteet

Pohjoissuomalaisen perheyhtiön perustana on ollut alusta alkaen laadukkaat, käsintehdyt puuovet. 1970-luvun lopussa puuseppä Eero Kaski rakensi perheellensä uuden talon, mutta hänen kriteereitään täyttävää ulko-ovea ei löytynyt. Oma-aloitteisena miehenä hän valmisti itse puusta jämerät ulko-ovet. Laadukasta ja omaleimaista lopputulosta ihasteltiin ja kohta puuovien perään kyseltiin muiltakin paikkakunnilta. Haluamme olla vastuullisia ja vuodesta 2022 jokainen Kaski - puuovi on valmistettu hiilineutraalisti.

heron sertifikaatit
Kaskipuun puuovi heron sertifikaatit

Kotimaiset ja laadukkaat puuovet Kaskipuulta - tutustu

Puusepäntyötä parhaimmillaan vastuullisuus huomioiden

Kaskipuun upeat Suomessa valmistetut puuovet ovat puusepäntyötä parhaimmillaan. Jokainen puuovi valmistetaan mittatilauksena sertifioidusta massiivipuusta, pohjoisessa kasvaneesta tiukkasyisestä männystä. Nämä laadukkaat puuovet sopivat erinomaisesti suomalaiseen kotiin, jossa ovelta vaaditaan energiatehokkuutta, käyttömukavuutta, turvaa ja ulkonäköä. Puinen ovi on puuseppätyön taidonnäyte ja takuuvarma katseenvangitsija.

Puudesignovet ovat vuodesta 2022 hiilineutraaleja. Huomioimme tuotteidemme koko elinkaaren aina ympäristöä kunnioittaen. Huolelliset materiaalivalinnat, ympäristöystävällinen valmistusprosessi ja moderni tuotekehitys ovat tärkeässä roolissa hiilijanlanjälkemme pienentämisessä. Kaskipuulta löytyy hiilineutraali ovisarja, koska haluamme olla edelläkävijä vastuullisuudessa. Hiilineutraalien ulko-ovien eristeenä käytetään ympäristöystävällistä Ekovillalevyä ja lisäksi pieni osa kompensoidaan.  Puudesign -oville on myönnetty sekä avainlippumerkki että Design from Finland -merkki tunnustuksena kotimaisesta tuotteesta ja suunnittelusta.