Kaskipuun puuovet - niistä kaikki alkoi

Kaski Puudesignovet - elämäsi puitteet

Pohjoissuomalaisen perheyhtiön perustana on ollut alusta alkaen laadukkaat, käsintehdyt puuovet. 1970-luvun lopussa puuseppä Eero Kaski rakensi perheellensä uuden talon, mutta hänen kriteereitään täyttävää ulko-ovea ei löytynyt. Oma-aloitteisena miehenä hän valmisti itse puusta jämerät ulko-ovet. Laadukasta ja omaleimaista lopputulosta ihasteltiin ja kohta puuovien perään kyseltiin muiltakin paikkakunnilta.

Tutustu Kaskipuun laadukkaisiin ja kotimaisiiin Puudesignoviin

Puusepäntyötä parhaimmillaan vastuullisuus huomioiden

Kaskipuun upeat Suomessa valmistetut puuovet ovat puusepäntyötä parhaimmillaan. Jokainen ovi valmistetaan mittatilauksena sertifioidusta massiivipuusta, pohjoisessa kasvaneesta tiukkasyisestä männystä. Nämä laadukkaat puuovet sopivat erinomaisesti suomalaiseen kotiin, jossa ovelta vaaditaan energiatehokkuutta, käyttömukavuutta, turvaa ja ulkonäköä. Puinen ovi on puuseppätyön taidonnäyte ja takuuvarma katseenvangitsija.

Huomioimme tuotteidemme koko elinkaaren aina ympäristöä kunnioittaen. Huolelliset materiaalivalinnat, ympäristöystävällinen valmistusprosessi ja moderni tuotekehitys ovat tärkeässä roolissa hiilijanlanjälkemme pienentämisessä. Puudesign -oville on myönnetty sekä avainlippumerkki että Design from Finland -merkki tunnustuksena kotimaisesta tuotteesta ja suunnittelusta.